Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a férjemnek, vagy...

Elmondjam a férjemnek, vagy inkább hallgassak róla?

Figyelt kérdés

A férjem mostani legjobb barátja egy távoli rokona. Kb. bő fél éve elkezdtek összejárni sörözni. Pár hónapja a srác elkezdett nekem üzeneteket küldeni msn-en napközben, hogy elképzeltem-e, milyen lenne vele a szex, kérdezgette melyik a kedvenc pózom, rendesen kielégít-e a párom. Először azt hittem, poénkodik, és mivel soha nem válaszoltam az üzenetekre, abbahagyta pár nap múlva. Mivel sokat kellett tanulnom, meg a srác barátnőjének is, nem nagyon találkoztunk velük. Most párom egyre sűrűbben jár össze a sráccal. Azóta megtudtam, a srác mással is kikezdett a baráti társaságból.

Nem szeretném tönkretenni a barátságot, de én nem akarok velük összejárni. Magam se tudom, akkor miért nem mondtam el. Talán azért, mert ritkábban találkoztunk velük, és nem tartottam fontosnak.

Elmondjam szerintetek, vagy hallgassak, és csak akkor, ha esetleg megint próbálkozik a srác? De akkor meg ciki lesz azt mondani, hogy egyszer már előfordult ez...

2011. ápr. 11. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
a férjed férjed? Ha vele nem tudsz ilyeneket megbeszélni, akkor kivel???? Naná, hogy mondd el
2011. ápr. 11. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám, már csak azért is, hogy a férjed megtudja, milyen emberekkel barátkozik mostanában...
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szeretném tönkretenni a barátságot"

- Egészen nyugodtan, de különben is nem Teteszed tönkre, hanem ő. Másrészt meg madarat tolláról...

4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mond el most, hamarabb megszabadulsz tőle. Az ilyen "jóbarátok" később sokba kerülnek.
2011. ápr. 11. 14:06
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Naná hogy mondd meg!
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Az a baj, hogy ezek után nem szeretném, ha vele barátkozna.

Félek, a férjem is olyan lesz, mint ő :(

7/13 anonim ***** válasza:
100%
mondd
2011. ápr. 11. 14:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Még az is lehet, hogy a nagytudásúak együtt eszelték ki, hogy téged teszteljenek.
2011. ápr. 11. 14:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Rám a legjobb barátnőm férje mászott rám, persze hogy én voltam a hibás. Ők jól elvannak azóta is, mi meg nem tartjuk a kapcsolatot egyáltalán. Ráadásul én nem is akartam elmondani, csak kiderült.
2011. ápr. 11. 14:14
 10/13 A kérdező kommentje:

Azt nem hiszem.

Csak a srácról most derültek ki bizonyos dolgok, és otthagyta a barátnője. Férjem azt kérte, hozzuk őket újra össze, de én nem akarom, mert tudom, milyen a srác.

2011. ápr. 11. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!