Elmondjam a férjemnek, vagy inkább hallgassak róla?
A férjem mostani legjobb barátja egy távoli rokona. Kb. bő fél éve elkezdtek összejárni sörözni. Pár hónapja a srác elkezdett nekem üzeneteket küldeni msn-en napközben, hogy elképzeltem-e, milyen lenne vele a szex, kérdezgette melyik a kedvenc pózom, rendesen kielégít-e a párom. Először azt hittem, poénkodik, és mivel soha nem válaszoltam az üzenetekre, abbahagyta pár nap múlva. Mivel sokat kellett tanulnom, meg a srác barátnőjének is, nem nagyon találkoztunk velük. Most párom egyre sűrűbben jár össze a sráccal. Azóta megtudtam, a srác mással is kikezdett a baráti társaságból.
Nem szeretném tönkretenni a barátságot, de én nem akarok velük összejárni. Magam se tudom, akkor miért nem mondtam el. Talán azért, mert ritkábban találkoztunk velük, és nem tartottam fontosnak.
Elmondjam szerintetek, vagy hallgassak, és csak akkor, ha esetleg megint próbálkozik a srác? De akkor meg ciki lesz azt mondani, hogy egyszer már előfordult ez...
Hát emberre válogatja! Csak arra gondolok nehogy fordítva süljön el, mert az ilyen jóbarát még valami történetet kanyarít, csakhogy mentse magát. Aztán a férjed meg lehet hogy téged fog vádolni.
Gondold meg jól.
Bár ahogy magamat ismerem a férjem húzná a rövidebbet (repülne ő is a haverral együtt)
Én elmondanám a férjemnek, mert ha mástól tudja meg, akkor nem fog hinni neked.
Nem szabhatod meg, kivel barátkozik (felnőtt, önálló ember - a férjed, nem a tulajodnod), de nekem valami azt súgja, hogy nem lesz hosszú életű a barátságuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!