Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a férjemnek?

Elmondjam a férjemnek?

Figyelt kérdés
A férjem és a nővére között mindig szar volt a kapcsolat. A nővére kiköltözött külföldre, és nem is beszélnek egymással. Megtudtam, hogy a tesója elvetélt. Nem tudom, hogy a férjem tudtára hozzam-e, mert ő szerette a testvérét, csak a tesója cseszegette őt, meg bunkózott velünk. A tudtára adjam, hogy mi történt, vagy ne? Mert a tesója utoljára nagyon csúnyákat írt szegénynek, hogy sose volt testvére, meg hogy a mi házasságunk is egy csőd, és hogy tönkre fog menni. Szerintetek? Én sajnálom őt, hisz tudom milyen amikor gyereket vársz. És átélni sem tudom, milyen fájdalom lhet ez neki. Annak ellenére, hogy így viselkedett velünk, sajnálom őt, de nem tudom, hogy a férjemnek ezt a bánatot át akarom-e adni,hogy emiatt is ő szenvedjen. Mert tudom, hogy hasonló esetben a tesója leszarna minket magasról,sajnos.
2011. jún. 20. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mond el neki, legfeljebb felveszi a kapcsolatot vele és az is lehet, hogy megváltozik a viszonyuk.
2011. jún. 20. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát,ha elmondod akkor az együttérzés még akár össze is hozhatja a testvéreket. Ha meg nem,rosszabb már nem igen lehet, ha így sem beszélnek egymással.
2011. jún. 20. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mond el óvatosan,aztán majd a férjed eldönti, vagy megbeszélitek, hogy mit kezd az infóval.
2011. jún. 20. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el.

Az ilyen "nem mondom meg, hogy kíméljem" dolgokbólmindíg baj van,ha kiderülnek.

2011. jún. 20. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el neki. Aztán ő majd eldönti, hogy felveszi e vele a kapcsolatot, vagy sem. Még az is lehet, hogy ez a fájdalom, törés fogja őket újra beszélő viszonyra , normális testvéri kapcsolatra bírni.
2011. jún. 20. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Finoman mondd el neki =)

Előbb-utóbb úgyis megtudja, és ha rájön, hogy te is tudtad, csak nem mondta el, akkor még te leszel a hibás...

Legjobb út az egyenes =)

2011. jún. 20. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, mindenképp!
2011. jún. 20. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!