Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan igyak/cigizzek, hogy...

Hogyan igyak/cigizzek, hogy anya ne vegye észre?

Figyelt kérdés
szinte biztos, hogy észre fogja, de a multkor ezt megoldottam azzal, hogy egy barátnőmnél aludtam... Egy "lehelj rám" a minimum nala. Rágó+parfüm meglesz, a tobbi "módszerre" lennék kíváncsi.
2015. jan. 23. 22:06
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
31%
Kislány nagylány akar lenni...szánalmas
2015. jan. 24. 12:20
 22/27 anonim ***** válasza:
82%
Ha már annyira nagylány vagy, hogy igyál és bagózz, akkor vállald fel. Én 15 évesen kezdtem cigizni, de nem is péróbáltam meg otthon letagadni. És pont emiatt nem volt belőle balhé (néha azóta is előkerül, hogy abba kéne hagynom, de balhé sosem volt). Szóval ha mindenképpen inni és cigizni akarsz, akkor valld be anyudéknak. Ez alap egy felnőttnél, hogy vállalja a tettei következményét. Csak a kisgyerekek titkolóznak. :)
2015. jan. 24. 14:26
 23/27 anonim ***** válasza:
Házibuliban nincs kijelölt hely, de kétlem, hogy kizárólag házibuliba jár a kérdezö...
2015. jan. 24. 15:41
 24/27 anonim ***** válasza:
61%
én 14 évesen már naponta cigiztem és hétvégente ittunk, buliztunk, Szüleimnek nem tetszett, de nem is tiltották, engedték, hogy kiéljem magam... 18 évesen meg már alig járok el valahová, nem cigizek, meg ilyenek. De egyáltalán nem bántam, hogy korán elkezdtem, jó emlékeim vannak. Érettségi után sztem újra formába lendülök
2015. jan. 24. 17:57
 25/27 anonim válasza:
29%

szerintem igenis probléma, hogy ez egy komolyan feltett kérdés. nem, nem vagoyk szent fazék. én is átéltem ezeket az éveket, amikor nem akarnak elengedni bulizni, folyton hívogatni kell őket, hogy minden rendben van-e stb. képzeld, azok a hülye szülők tuják, hogy mi történhet veled, olyan dolgokra is gondolnak, amik neked eszedbe sem jutnak.

nálam az volt a megoldás, hogy mindig őszinte voltam, megmondtam, hogy anyu, apu, lesz egy buli, el szeretnék menni a barátnőimmel. és akkor átgondolták, sokszor megnézték neten a helyet és 99%ban elengedtek. tudták azt is, hogy fogok inni alkoholt, ahogyan azt is tudták, hogy biztosan nem leszek részeg. soha nem tilitották meg, hogy egyszer kipróbáljam a cigit, de ahhoz már lett volna egy két szavuk, ha eszembe jut komolyan cigizni. szerencsére ez engem elkerült, sose vonzott, így nem tudom milyen függőnek lenni. amit viszont tudok, az az alkohol és a cigi káros hatásai, mivel orvostanhallgató vagyok. és őszintén mondom, hogy senkinek nem szabadna cigiznie kortól függetlenül. borzalmas mértékben pusztítja a tüdő szövetét, ha a szüleid nem engedik, vedd úgy, hogy próbálják megmenteni az életed. az alkohol kicsit lájkosabb téma, nagyon sokan isznak alkalomszerűen, de a rendszeres alkoholfogyasztás ilyen fiatalon (is, meg mindig amúgy) szintén nagyon káros. nem akarok fröcsögni, hogy milyen vagy erkölcsileg, de mikor megláttam a kérdést, felhúztam magam eléggé. mindegy, szeretnék komolyan tanácsokat adni, úgy hogy ne az ellenséget lásd bennem

1. ne cigizz

2. módjával igyál alkoholt, úgy hogy mindig ura legyél önmagadnak, így csökkented az esélyét, hogy nagy bajba kerülj (kivédeni persze nem tudod 100%ig)

3. legyél őszinte a szüleiddel, értesd meg velük is, hogy bízhatnak benned, hogy nem fogsz seggrészegen fetrengeni a hányásodban, miután jól átment rajtad a fél disco

2015. jan. 24. 21:37
 26/27 anonim ***** válasza:
23%
Gratulálok! Gondolom most nagylánynak érzed magad... Persze semmi pénzért nem vállalnád a tetteidet, végül is tök jó 15 évesen a saját hányásodban fetrengeni, miközben szépen lassan tüdőrákot kapsz. Taps, taps.
2015. jan. 28. 19:14
 27/27 anonim válasza:
46%
ne legyél idióta.. ne igyál és ne cigizz.. miért kell minden fiatalnak ezt csinálnia? én 17 vagyok mégis úgy járok el bulizni hogy nem iszom és nem cigizem mégis hatalmasakat partizunk..
2015. febr. 8. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!