Hogyan igyak/cigizzek, hogy anya ne vegye észre?
Nagyszerű, most, hogy mindenki jól megmondta, segítene valaki?
Egyébként, mindnekinek maximális hódolat, hogy ennyire fantasztikus gyereke van/ilyen jó volt, de csak mondanám, hogy ez nem feltétlenül tesz engem rosszá ;) igen, vagyok olyan galád, hogy át tervezem verni anyám, vagyok olyan szemét, hogy eljárok bulizni ennyi idősen, de ha túltettétek magatokat rajta, segíthettek is :)
Nem fogsz értelmes választ kapni. Ha elég felnőtt vagy inni meg cigizni, legyél felnőtt felvállalni.
Én 16 évesen simán ihattam néha mértékkel, mert anyámék tudták, hogy nem ütöm ki magam, és nem minden héten, hanem kb évi kétszer-háromszor. Nem kéne túlzásba vinned. A cigit meg főleg...
Mielőtt azzal jönnél, hogy megkeseredett vénasszony lehetek, 20 éves csaj vagyok, de nem adok neked igazat :)
Na drága,írok egy számodra hasznos,mások számára lepontozandó választ!
Megjegyzem ettől a dologtól nem lesz a kérdező rossz ember vagy drogos szülő 18évesen mint ahogy azt valaki már írta.Nagyon jó,hogy itt mindenki pap meg apáca akik 30 évesen ittak először,de mivel nekem sem a szüleim sem a rokonaim nem álszentek ezért tőlük tudom,ők ugyanúgy csináltak ilyen dolgokat.Ennyit erről.
Kérdező drága,én egy délután öttől-reggel ötig tartó bulizásból mentem haza reggel 10kor full pia és cigi szagúan.Megmozdultam és éreztem magamon a bűzt,de mielőtt felültem a buszra,mielőtt beléptem az ajtón nagyon sok parfüm,nagyon sok rágó,illetve indulás előtt megmostam az arcomat,plusz ugye a büdös ruhámra felvettem a tiszta szagú kabátomat így az ütötte valamennyire,a hajamat felkötöttem,hogy a szaga ne annyira szálljon.Mikor hazamegyek az az első,hogy megölelem anyukámat és puszit adok neki,hát ez ez alkalommal nem történt meg,azonnali lebukás lett volna...beköszöntem neki az ajtón,elkezdtem csacsogni és a fürdő felé vettem az irányt.Ruha le,be a kádba alapos zuhany és hajmosás.Utána már tiszta szagúan kimentem megölelni.
Nyilván rájött,hogy ittam etc,de normális állapotban voltam,nem dülöngéltem,nem voltam részeg meg ilyenek,lezuhanyoztam és kész,nem is hozta fel vagy kérdezte meg,hogy ittam-e.
Más módszer nem igen létezik,viszont amit még én is megtettem az a fogmosás a rágózás előtt.Hülyeség buliba fogrémmel és fogkefével menni de vannak dm-ben mini méretek,azt táskádba eltudod menni,mosdóban meg elintézed.Plusz talán még szájvíz,és így nem gond a lehelj rám dolog.Illetve mielőtt hazaindulsz azelőtt egy órával ne igyál ne cigizz.
Ez a maximum amit megtudsz tenni.:) Remélem segítettem.
Adok tanácsokat, de jobb, ha kiegyezel vele, hogy eljárhass... Ha lehetséges. Jobb a békesség, bizalom, hidd el!! (Tapasztalat.)
Teljesen eltitkolni nem fogod tudni... De ha buliba jársz, mond hogy bent bagóztak, és tűrd fel az ujját a ruhádnak-> nem lesz a karja cigiszagú, áthatóan az egész ruhádon enyhe bagószagot érez.
Én mielőtt hazaindulok egyórával nem iszom, vagy cigizem, megiszok egy üveg vizet, hogy kijózanítson, arcomat megmosom a mosdóban, bedeózom magam, rágózom. De ezt nem titkolózásból, szimplán, mert nem szeretek annyira buliszagúan hazamenni... Én ezt tanácsolom...:) De ha tudja hogy egy buliban iszol, akkor annak a mértékét könnyebb álcázni.
Ja és az ölelést/puszit ha kihagyod az TELJESEN EGYÉRTELMŰ! Én így buktam le titkolt dolgokkal!
Én szeretnék neked segíteni, tényleg, de sajnos igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy ezt teljesen esélytelen megoldani.
Akármennyi parfümöt magadra fújhatsz, elrágcsálhatsz két doboznyi rágót is, moshatsz fogat és le is tusolhatsz, de attól még érezni fogja, főleg, ha figyel is rá - ami ebből a "minimum lehelj rám"-ból egyértelmű.
Én bulik után már csak reggel találkozom anyuval, miután felébredt - 10 körül mondjuk, úgy, hogy 4 órára azért haza szoktam érni. Bulizás után akármennyire is készen vagyok, esélytelen, hogy a hazaérkezésem után NE tusoljak le, és ne mossak fogat, anyunak mégis mindig leesik reggel, hogy piáltam. (cigi mondjuk nem, mert reggelre már a rágózás és fogmosás miatt a számon nem érződik, füstszagú a hajam meg sok mindentől lehet - bár már tudják egy ideje, hogy cigizem, úgyhogy nekem mindegy is)
És ez azért van, mert "kellemes" alkoholpárlatú lesz a szobám reggelre. És ezt teljesen esélytelen kikerülni. Nyáron annyit teszek ellene, hogy nyitva hagyom éjjelre az ablakot, ez tényleg SOKAT segít. De így télen maximum azt ajtót tudom csak nyitva hagyni, az meg gondolom elég egyértelmű (mert mi másért hagynám nyitva, ha amúgy sosem teszem?). :D Meg próbáltam is már, és nem segít.
Ja az meg nálam szintén alap rutin, hogy miután hazaértem legurítok kb egy liter vizet, már csak azért is, hogy ne legyek másnapos.
Ha meg tényleg nagyon piás voltam este, akkor kajálni is szoktam miután hazaértem - sós kekszet, vagy valami hasonlót. Ez is segít valamennyire.
Ha nem ittál sokat, akkor azért ezekkel szerintem kikerülhető (tapasztalataim szerint), de komoly mennyiség után tényleg lehetetlen. :D
Egyébként anyukám nem ennyire parás, mint a tiéd, én igazából csak azért csinálom ezeket, mert nincs kedvem mindig arra ébredni, hogy "jajj, már megint ittál". (az a vicces amúgy, hogy én is már ilyen 14 éves korom óta járok bulizni, és akkoriban még kinevetett, ha másnapos voltam pl, most meg már "ejnye-bejnye" - azt mondja, hogy azt remélte 1-2 év alatt kinövöm ezt :D)
Szóval összegezve amit tehetsz:
ne igyál brutálisan sokat (ha pedig igen, akkor hánytasd meg magad, még a helyszínen!) + bulizás közben alkohol mellett némi vizet is igyál, esetleg egyél is + rágózás + parfüm + fogmosás + tusolás + (hajmosás - én nem szoktam, ahhoz már túl fáradt lennék) + vízivás + kajálás + szellőztetés
De szerintem egy idő után bele fog törődni anyukád, hogy a kislánya már tudja mi az az alkohol és cigi. :)
Sok sikert különben, remélem segítettem valamennyit! :)
hamarosan 18/L, lassan már veterán az ilyen dolgokban :D
13: "Ha elég felnőtt vagy inni meg cigizni, legyél felnőtt felvállalni. "
Pont ezt akartam írni szóról szóra.
Kérdező, ha olyan felnőttnek érzed magad, hogy igyál és cigizz, akkor legyél annyira felnőtt is, hogy ezt vállalod.
Ha nem mered, akkor keresd elő a játékosládádból a Barbie babát.
Na figyelj! Hozzaszolok en is,hogy legyen egy normalis valaszod is ne csak a szent fazekak predikaljanak mennyire romlott vagy erkolcsileg,es hogy asd el magad.
En szinten tini vagyok,de mar sokmindent lattam az eletbe,szoval millio egy tapasztalatom van.:)
Szoval en azt mondom,hogy cigi-t ne szivj! Tudom milyen a buli heve de akkoris..egy-ket slukk belefer,de te onerobol ne vegyel cigit soha,mert raszoksz! Buliba 1-2szal belefer. Tudom milyenek a szulok,de mond hogy fustos helyen voltal,es olyan lett a hajad.
Az alkohol,haaat megint sarkallatos problema. En aztmondom lehet inni,sot elengedhetetlen szinte de azt is mertekkel.Tehat tudd hol a hatar! Azt ugyse veszik eszre ha spicces vagy.Bekoszonsz otthon es bemesz lefekudni,ennyi.Egy hatart viszont nem szabad atlepi.(gondolok a hanyasba fetrengesen).Mindent okosan kell csinalni.Ja es jotanacs: mindig taraasagba legyel,ha baj van legyen kire szamitani! Jo bulizast es erezd jol magad.;) 15/f
U.i.: tudom hogy le leszek pontozva,de nem azert mert nem irok igazat,hanem pont forditva,csak az neha faj.:)
Ez a füstös hely duma azért nem jó, mert aki nem barlangban lakik, az tudja, hogy már sehol nem lehet dohányozni, csak elkülönített, kijelölt helyen. Oda meg minek menne, ha ő nem dohányzik...
Én is azt mondom, hogy tarts mértéket, és vállald fel, ha ennyire nagylány vagy. Nem az ördögtől való az alkohol, és ha a szüleid nem hülyék, akkor úgyis tudják, hogy nem szörpöt iszol a buliban.
A sok rágó, sok parfüm is elég átlátszó kamu, és az alkohol kipárolgását úgyse fedi el.
# 19
Te és hallod a házibulikban láttál már kijelölt helyet dohányzásra? És azt ne mond, hogy olyan ritka, hogy bent bagóznak a lakásban... Nagyon sokszor voltam már így. Kabátomat is a teraszon tettem le, ne legyen olyan undorító büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!