Tényleg csak anya kedvéért táncoljak a szalagavatón?
Szerintem ha te nem akarsz akkor ne táncolj. Ennek a te nagy pillanatodnak kéne lennie, nem az övének. Apudra kéne majd megpróbálnid hatni, hogyha olyan a kapcsolatotok.
Amúgy nekem is van még egy évem a szalagavatóig és én se szeretnék keringőzni. Szerintem a keringő ruhák feleslegesen drága és annyira nem is szépek, hogy ez megérje, de ez csak saját vélemény. Magáért a pillanatért meg ilyesmikért megérné, de szerintem ennek a te saját döntésednek kell lennie. Amúgy még van egy éved, ne streszzelj rá.
Én nem bántam meg utólag sem, egyszerűen nem akartam táncolni. :) 12 éve volt a szalagavatóm.
Majd keringőzöl egyet fehér ruhában az esküvődön :)
En nem keringoztem, sosem volt rajtam ilyen feher ruha es nem is lesz. Sosem vagytam ra, sosem tetszett. Most harminc vagyok es nem bantam meg, hogy anno kimaradtam belole.
Persze, elkepzelheto, hogy te megbannad, de ezt elore nem tudhatod. Az viszont nem szep dolog, hogy a sajat oromeert ugraltat edesanyad.
Én sem akartam keringőzni. Otthon nekem is jöttek a könyörgéssel, aztán az érzelmi zsarolással. Határozottnak kell lenned és kiállni a véleményed mellett. Nálam az segített, hogy mondtam, hogy akkor menjünk el együtt szalagavatós ruhát nézni. Tulajdonképpen ezzel két legyet ütöttem egy csapásra, otthon beletörődtek, hogy nem táncolok, plusz lett egy gyönyörű, drága ruhám.
Nekem a szalagavatóm a mai napig az egyik legcsodálatosabb élményem a gimiből. Egy percig sem bántam, hogy nem csináltam olyasmit amit nem is akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!