Hogyan igyak/cigizzek, hogy anya ne vegye észre?
Figyelt kérdés
szinte biztos, hogy észre fogja, de a multkor ezt megoldottam azzal, hogy egy barátnőmnél aludtam... Egy "lehelj rám" a minimum nala. Rágó+parfüm meglesz, a tobbi "módszerre" lennék kíváncsi.2015. jan. 23. 22:06
3/27 A kérdező kommentje:
Köszi a segístéget ;) amugy 15/L
2015. jan. 23. 22:11
4/27 anonim válasza:
Az első es a legfontosabb kerdes, hogy hany eves vagy? Ez eleg sokat szamit. A masodik az mar megállapítás lesz, hogy akármennyire is hihetetlen a tinik számára de egy odafigyelo szülőt nehez kijátszani. A cigaretta szaga beleivodik a hajadba, a ruhaidba azokon konnyen megerzi. Valamint ha becsiccsentve mész haza akkor nyilvan rajon, higy alkoholt is fogyasztottál. Ha mar eleg idos vagy a bulizashoz ne titkolozz a szüleid előtt. Ha viszont nem, akkor ne igyál es ne cigarettazz csak azert mert sajnálatos módon ma mar a 11 evesek is ezt csinaljak. En nem orulnek ha a lanyom hazudozna nekem es a hatam mogott megcsinálja mindenfele butaságot. Veszélyesek is lehetnek ezek a dolgok ha az ember nem ismeri a merteket!
5/27 A kérdező kommentje:
Előadhatom, hogy leöntöttek itallal, ha bevizezem a hajam, nem?
2015. jan. 23. 22:13
6/27 anonim válasza:
3. Vagyok. 15 évesen szerintem meg nem kellene innod es cigarettaznod. Bar tudom felsleges errol papolni mert manapsag mar joval fiatalabbak is ezt csinaljak. De ha mar csinálod ne titkold el mert a szüleid nem fognak benned megbizni! Ha emiatt eltiltanak a bulizastol, akkor egyebkent sem akarnak h ezt csináld, ez mg elobb vagy utóbb ugyis kiderul!
7/27 anonim válasza:
Gratulálok, drága kicsi szívem! Ennél mélyebbre nem is süllyedhetsz!
8/27 anonim válasza:
Olyan szomorú ilyeneket olvasni...Nekem is van egy 15 éves lányom, hála Istennek messze nem ilyen, mint te...gondolkodj el...mire jó ez?!
9/27 anonim válasza:
Kedves #8, ott a pont! És még büszkének sem kell lenned a lányodra ezért, mert alap, hogy van ennyi esze! Ez tényleg nagyon jó!
10/27 anonim válasza:
Hát ide jutottunk hogy,15 éves csitrik akarják átverni a anyukájukat egy felesért!Ezért szenvedsz egy életen át hogy,egy ilyen gyereked legyen!Hála Istennek azért vannak kivételek!
Amúgy meg azt mondom!A szülő hibája amúgy!Én 15 évesen még nem aludtam "barátnőknél"!17 évesen voltam először discoba!És kb 19 évesen jártam el rendszeresen szórakozni!Teszem hozzá sose ittam,és általában én voltam a sofőr!Ha már ennyi idősen ezt csinálod,18 évesen lesz egy gyereked egy drogos f***kalaptól,te meg ázott kutya módjára mész kölcsön kérni anyukádtól pénzt pelenkára,amit sose fogsz tudni megadni!Nagy karrier!
E helyett várhatsz még 1-2 évet ezzel az egésszel,és talán lesz esélyed egy normális életre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!