Szülők, ti elengednétek?
Csak akkor, ha a házibulit rendező szülei is otthon vannak, és megbíznák bennük.
Ha csak ti lesztek ott, akkor nem.
Istenem... A te korodban lány létemre elengedtek normális buliba, haverok, ismeretlenek, pia, stb, ezelőtt 15 évvel...
Egy ilyenre miért ne engednélek el??
#1! A kérdező házibulit írt, nem pizsipartit.
Mutasd meg szüleidnek a GYK-t. Ha azt akarják, hogy állandóan depiző, síró-rívó, szeretet/barátság hiányos szerencsétlen legyél, mint akik itt vannak gyakorin és arra büszkék, hogy soha nem hívták meg őket semmilyen buliba, akkor ne engedjenek el.
Engem elengedtek a szüleim ennyi időssen.
Sajnállak.Igazán nem értem a szüleidet.
Én elengedném a gyerekemet,és engem is elengednének,akkor is ha nem lenne szülő vagy ha rendes buli lenne.
Se pia se semmi,szülő is van igazából kb olyan mintha délután átmennél a haverodhoz filmezni,csak épp nem 2 órán át ülsz a fotelban hanem 12...
"mások ennyi idősen szórakozóhelyre járnak, minden héten."
Masok meg narkoznak es a sarkon allnak. Es? Marhara nem lenyeges mit csinalnak masok. A szuleidnek van egy ertekrendje es ebbe nem fer bele hogy elmenj, ennyi.
Tok mindegy hogy masok szulei elengednenek-e, meg az is hogy az ide irogato nevtelen emberek mit csinalnanak.
A szuleid tartoznak felelosseggel erted, ha neked valami bajod lesz, akkor oket veszik elo. Igy aztan ezeket a donteseket is nekik kell meghozni.
Valoszinuleg nem bizik az osztalytarsaidban, ahova mennetek.
Vagy benned.
Számomra nagyon értelmesnek tűnsz. Én elengednélek.
15 éves lány anyukája vagyok (többek között:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!