Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti elengednétek?

Szülők, ti elengednétek?

Figyelt kérdés
14 éves (nyolcadikos) fiú vagyok, hatosztályos gimnáziumba járok. Az osztálytársaim házibulit rendeznek szilveszterkor. Ez lesz az első ilyen buli az osztály nagy részének (köztük nekem is ez lenne). Kizárólag osztálytársak jönnének, szigorúan alkohol-, cigi- és drogmentes lesz. A bulit se úgy kell érteni, hogy zene, tánc, meg minden, hanem ott vagyunk, dumálunk, eszünk mindenféle rágcsálnivalót, iszunk üdítőket, esetleg megnézünk egy filmet (de nem horrort, vagy ilyesmit). Estefele érkeznénk, és egészen másnap reggelig tartana. Alvás nincs tervezve, de azt mondják lesz lehetőség pihizni 1-2 órát, annak aki akar. Fiúk és lányok és lesznek, de nagyon megbízható az osztályom, biztos, hogy nem lesz semmi probléma. Anyukám engem nem akar elengedni és nem értem miért nem. Jók a jegyeim, nem hazudok anyukámnak, soha semmilyen balhém nem volt még. Anyukám tudja, hogy az osztálytársaim megbízhatóak, tudja, hogy nem lesz alkohol, meg semmi. Akkor miért nem akar elengedni? Szülők, ti elengednétek?

2014. dec. 25. 19:10
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:
87%

Hogy őszinte legyek én elengednélek. Mondjuk örülnék, ha felhívnál egyszer olyan 12 körül, hogy minden rendben van-e, vagy hogy tudjam, hogyan jössz haza.

Egyébként mi rossz történhetne alkohol nélkül? Barátok vagytok többen, összejöttök egy "bulira", semmi rosszat nem látok benne. Ráadásul fiú vagy, ha lányom lenne jobban aggódnék. Érezd magad jól, ha elmész.

2014. dec. 25. 20:03
 12/40 anonim ***** válasza:
61%

Milyen apaca "buli" ez?

Fiatal vagy. Mi rossz van abban,ha zenere tancolsz? Uristen.

Tudod mit csinaltam 14-15 evesen? Ittam,buliztam,cigiztem.

Ha nem most,akkor mikor maskor? Akkor,amikor 30-40 eves vagyok,van ket gyerekem es elojon bennem a kapuzarasi panik?

Hat nem. Most kell kielned magad.

Ezt ugy mondom most neked,hogy 27 eves vagyok,es 2 eves a kislanyom.

2014. dec. 25. 20:15
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid tudják, hogy lesznek ott felnőttek is? Esetleg kérd meg őket, hogy beszéljenek a "felügyelő" szülőkkel, akik ott lesznek.
2014. dec. 25. 20:19
 14/40 A kérdező kommentje:
Tudja anyukám, hogy lesz felnőtt. Kedves "apáca bulis" válaszoló: ha erre nem enged el anyukám, akkor mennyi esélyem lenne egy olyan bulira?
2014. dec. 25. 20:26
 15/40 anonim ***** válasza:
98%
14 éves lányom van. ő nálunk tart csajos partyt. a szobájában lesznek. mi felnőttek meg nappaliban. 14 éves ő is. nem kizárt hogy még pezsgőt is öntök nekik. nem 9 évesek. nemmondom hogy buliba berúgni mennyen, nem is engedném. de szilveszterkor pár pohár pezsgő nyugisan megidva egy filmnél barátnőkkel abszolút rendben van.és rájuk nézni se fogk fél percenként a szobába
2014. dec. 25. 20:28
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia ezt még én is megengedném pedig én elég erősen fogom a gyerekeket mind a 8-at és velem mindent meg lehet beszélni

41/F (elvált)

2014. dec. 25. 21:43
 17/40 anonim ***** válasza:
74%

utolsó vagyok

ha valakinek van valamilyen kérdése privátba jöhetnek

főleg ha az a kérdező ;)

2014. dec. 25. 21:46
 18/40 anonim ***** válasza:
36%

Szegénykém...

14 évesen én is piáltam, cigiztem, buliztam, mint ahogy itt már írta valaki. A cigizésről nem tudtak a szüleim, de a másik kettővel nem volt problémájuk (bár azt tegyük hozzá, hogy sokkal többet ittam, mint amennyit nekik bevallottam)

Emlékszem pont 14 évesen volt az egyik legjobb szilveszterem, normális házibuliban, ahol azzal szórakoztunk, hogy megpróbáltuk leitatni a kezdőket :D (akik amúgy, mint kiderült, nem is voltak igazán kezdők)

Szóval a 14 éves gyerekemet elengedném egy ilyen "buliba", természetesen. Sőt, valószínűleg olyanba is, amilyeneken én is részt vettem.

2014. dec. 25. 23:51
 19/40 anonim ***** válasza:
97%
Ennyi idősen engedtek el engem is először, bár nem voltunk ennyien, csak 6-8 ember. Én úgy oldottam meg, hogy megkértem az én szüleimet, hogy beszéljenek a csaj szüleivel, akihez mentem. Így már megbíztak bennük és elengedtek, bár igazából végül nem nagyon lett szülői felügyelet. Kicsit ittunk, ettünk, zenét hallgattunk, nem volt semmi probléma.
2014. dec. 26. 08:44
 20/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. :) Sajnos anyukám hajthatatlan... Megmutattam neki ezt a kérdést, a válaszokkal, meg minden, de úgy néz ki nincs esély :/ De köszönöm mindenkinek!
2014. dec. 26. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!