Szülők, ti elengednétek?
Hogy őszinte legyek én elengednélek. Mondjuk örülnék, ha felhívnál egyszer olyan 12 körül, hogy minden rendben van-e, vagy hogy tudjam, hogyan jössz haza.
Egyébként mi rossz történhetne alkohol nélkül? Barátok vagytok többen, összejöttök egy "bulira", semmi rosszat nem látok benne. Ráadásul fiú vagy, ha lányom lenne jobban aggódnék. Érezd magad jól, ha elmész.
Milyen apaca "buli" ez?
Fiatal vagy. Mi rossz van abban,ha zenere tancolsz? Uristen.
Tudod mit csinaltam 14-15 evesen? Ittam,buliztam,cigiztem.
Ha nem most,akkor mikor maskor? Akkor,amikor 30-40 eves vagyok,van ket gyerekem es elojon bennem a kapuzarasi panik?
Hat nem. Most kell kielned magad.
Ezt ugy mondom most neked,hogy 27 eves vagyok,es 2 eves a kislanyom.
Szia ezt még én is megengedném pedig én elég erősen fogom a gyerekeket mind a 8-at és velem mindent meg lehet beszélni
41/F (elvált)
utolsó vagyok
ha valakinek van valamilyen kérdése privátba jöhetnek
főleg ha az a kérdező ;)
Szegénykém...
14 évesen én is piáltam, cigiztem, buliztam, mint ahogy itt már írta valaki. A cigizésről nem tudtak a szüleim, de a másik kettővel nem volt problémájuk (bár azt tegyük hozzá, hogy sokkal többet ittam, mint amennyit nekik bevallottam)
Emlékszem pont 14 évesen volt az egyik legjobb szilveszterem, normális házibuliban, ahol azzal szórakoztunk, hogy megpróbáltuk leitatni a kezdőket :D (akik amúgy, mint kiderült, nem is voltak igazán kezdők)
Szóval a 14 éves gyerekemet elengedném egy ilyen "buliba", természetesen. Sőt, valószínűleg olyanba is, amilyeneken én is részt vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!