Szülők, ti elengednétek?
Mi lesz ha kisétálsz az ajtón is egyszerűen elmész?
Azután tiszta idegbetegek lesznek, nem bírják majd feldolgozni a történteket, további büntetést adnak.
Legközelebb megint kisétálsz az ajtón is elmész.
Ezt megcsinálod 3szor és utána felajánlják, hogy kössetek kompromisszumot.
Vagy ez, vagy még pár évig mindig anya dönti el, hova mehetsz, hova nem.
Annyira sajnállak, komolyan. Nem értem az ilyen szülőket... nem most először hallok ilyen esetről, több van a baráti körömben is. Anyukád hány éves? Nem egy kicsit idősebb az átlagnál (mondjuk 45-60 éves)? Az egyik legjobb barátnőméknél ez a helyzet, szegény örül, ha havonta egyszer találkozhat a barátjával, és eljöhet velem vásárolni... Pedig ő bent lakik a városban (ahol az iskolánk van), míg én egy órára lakok onnan, mégis 100x többet mászkálhatok. Persze ha nincs ilyenről szó, akkor szeretnék anyukádtól bocsánatot kérni, nem akarom öregíteni (már ha nézi még a kérdést) :)
14 évesen én még nem jártam sehová, de csak mert ilyen itthonülős kis "nyomi" voltam, anyukám mindig próbált elküldeni ilyen eseményekre.. :'D Ha tényleg nem lesz alkohol, és még szülők is lesznek, tényleg nem értem miért nem enged el. Ráadásul átlagon felüli intelligenciával rendelkezhetsz az írásod alapján.... semmi baj nem lehet egy ilyen "buliból". Most 16 éves vagyok (lány), és járok bulizni (kb. havonta egyszer), ahol iszunk, pasizunk (na mondjuk ezt ne úgy értsd, hogy mindenkivel lefekszek, mert egyáltalán nem, még nem is csókolóztam soha... csak egy szerencsétlen fiút hajkurászok mindig, szóval táncolásról van szó), cigiznek (én nem, nem is fogok soha), hajnalig kint vagyunk a városban...; a faluban is szoktunk piálgatni. Tulajdonképpen én meg sem szoktam kérdezni, hogy mehetek-e, csak közölni szoktam, hogy ekkor és ekkor ide megyek. Anyukám a városi hajnalig tartó diszkók miatt szokta néha húzni a száját, de még soha nem mondták, hogy nem mehetek. Csak akkor szoktam megkérdezni, ha valaki nálunk alszik, mert azért mégsem akarom őket zavarni, ha nem akarják, akkor megoldjuk máshogy. Mégsem züllöttem el, soha nem iszok sokat, nem cigizek, nem drogozok, és ezeket nem is tervezem, még szűz vagyok, és az is leszek még egy darabig, ha leszólítanak minket az utcán (mert ez a városban éjszaka, miniszoknyában elég gyakori...), én vagyok az, aki rögtön sarkon fordul, és elindul a másik irányba, a jegyeim jók, segítek otthon. És a pasiügyeket (azt az egyet) kivéve anyukám is mindenről tud, rendszeresen elmondok mindent (azt a pasiügyet is csak azért nem mondtam még el neki, mert egyáltalán nem biztos, hogy bármi is lesz belőle, és nem akarok minden kis jelentéktelen hülyeségről beszámolni). Egyébként a barátnőimet rendszeresen nem engedik el. Mégis jönnek... simán megoldják titokban. Úgyhogy szerintem sokkal jobb elengedni a gyereket, főleg egy ilyen kis ártalmatlan dologra. Ha erre nem mehetsz el, nem akarlak így karácsonykor elkeseríteni, de semmi társasági életed nem lesz később.
Kedves anyukát meg már én kérem külön, hogy tessék már elengedni szegényt :)
"Nem értem az ilyen szülőket... "
Majd ha nem 16 eves leszel, akkor megerted. Tudom hogy ez eleg hulyen hangzik egy kamaszgyereknek, de attol meg igy van.
Fogalmad sincs milyen veszelyeknek vagy kiteve amikor ejszakazol, aztan ha tortenik veled valami, akkor mindenki csak ertetlenul nez, hogy most miert.
Az utolsó válaszára reagálnék!!
sajnos én se értem ezeket a szülőket pedig jómagam 8 fiúgyermeket nevelek egyedül
hiába szigorú vagyok velük még is sok mindent megengedek
most például minden fiam meghívhat szilveszterkor annyi embert amennyit csak akar és sok itt is aludhat
fiuk lányok vegyesen úgy hogy én nem is leszek itthon
alkohol tuti lesz de ha egy szülő normálisan neveli a gyerekeit akkor azok tudni fogják hol a határ
41 /F elvált apuka
nagyon gáz, hogy a szüleid erre nem engednek el... engem piálós, drogozós buliba elengedtek:D mondjuk nem mondtam, hogy nagy drogozások lesznek (mondjuk nem én, de páran jól beálltak), de nem szépítettem ilyenekkel, hogy semmi nem lesz (mert nem hiszem el, hogy a ti bulitokon még pia sem lesz)
szóval anyukádék nem teljesen normálisak. szerintem próbáld őket meggyőzni, hogy ez a leglájtosabb buli, amiben valaha részt fogsz venni és ha nem engednek el, akkor esélyed sem lesz megismerkedni azzal, hogy milyen egy buli.
"szóval anyukádék nem teljesen normálisak. "
Maradjunk annyiban hogy a te anyadek nem teljesen normalisak ha egy drogozos buliba elengedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!