Szülők! Ti elengednétek a 17 éves lányotokat?
Figyelt kérdés
egy barátnőjének lesz a 18. szülinapja a város másik felén. Házibuli lesz, 10-en lesznek kb és alkohol biztos lesz2014. júl. 30. 11:09
5/7 anonim válasza:
Eléggé szigorúnak tartom magam, de még én is elengednélek. Aztán meglátnám mennyire élsz vissza a bizalmammal.
6/7 anonim válasza:
És akkor mi van, ha alkohol is lesz?
Ha nem akar berúgni, nemet mond, ennyi.
És nem kell jönni a csordaszellemmel, mert engem 18 éves korom óta "próbálnak" leitatni (persze nem erőszakoskodnak, csak furcsa nekik, hogy nem bsztam még be soha), de van egy pont, ami után nem iszok többet.
7/7 anonim válasza:
Igen. Az én szüleim se a lazaság megtestesítői, de simán elmehetnék ilyen buliba. Pont hétfőn voltam az egyik fiú osztálytársam 18. szülinapján, bár ott nem csak 10-en voltunk, és nem hoznám fel biztató példának, ami ott történt :) De ha megbízható a lány, és esetleg este elmentek érte egy megbeszélt időpontra, olyan a társaság, hogy vigyáznak rá és nem itatják le (bár biztos tud nemet mondani) akkor teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!