Szülők! Ti elengednétek az Ennyi idős lányotokat bulizni?
Ugyanannyi idős vagyok mint a lányod. Édesanyám ötven felett van, és nagyon utálja a szórakozóhelyeket. Szépen leültem vele beszélgetni, elmagyaráztam, hogy tisztában vagyok a veszélyeivel, időben érek haza vagy megmondom kinél alszok, kikkel megyek, pontosan hova stb.
Az a baj, hogyha megtiltod neki, sunyiban fog elszökdösni a tudtod nélkül. (Sok ismerősöm ezt csinálja.) Ha úgy látja hogy nem bízol benne, egyre kevesebb dolgot fog elmondani. Te ismered őt, te tudod, hogy mennyire életrevaló. Tanítsd meg neki, hogy ne fogadjon el italt idegentől, és hogy hogyan rázzon le valakit. Lehet, hogy korai, de képzeld el, hogy az összes barátod minden második héten a közös pénteki élményekről beszél amin te nem voltál ott. Elég megalázó lehet, főleg ha te vagy a társaság egyik meghatározó személyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!