Szülők! Elengednétek a 18 éves lányotokat?
jövőre az Ozora fesztiválra szeretne menni egy barátjával. Én sok rosszat ( drogügyletek) hallottam arról a helyről de a lányom szerint ott nincs semmi rossz, csak béke és szeretet.
Megkérdeztem hogy miket vinne, hiszen az egy nomád fesztivál. Azt mondta csak pénzt, személyit, a telefonját ( hogy fel tudjon hívni), egy sarut, fürdőruhát, rövidnadrágot, esetleg egy pulóvert.
( megjegyzem ezt borzasztó kevésnek tartom 7 napra)
a lányom nem egy átlagos tini, imád segíteni az embereken, imádja a közelségüket. Kicsit elvontnak tartják a barátai.
Én elengedném.
Drogozni bárhol tud, ha akar, ehhez nem kell elmenni az ozoráig.
Sárban fürdenek önkivületi állapotban:) Valóban nomád. DE 19(?) lesz jövőre,nem tilthatod meg neki,jogilag elmehet.
Béke és szeretet? Ott az pont nincs. Elég veszélyes hely. Nem feltétlen fog ő ott drogozni,de a többiek akik igen(az ottainak 90 százaléka) elég nagy életveszélybe is sodorhatják.
18 éves, szóval ez már nem igazán engedély kérdése.
Megbeszélhetitek, hogy legyen óvatos, de ott lesz vele a barátja is, szóval szerintem nincs miért aggódni.
Ez a cikk egy picit nyugtató talán!
Úgysem tilthatod meg neki ha akar elmegy!Max beszéld meg vele és a barátjával h. figyeljenek egymásra!
Ozorához kell egy stílus,egy életfelfogás. Ha a lányod olyan tipus mint az ottani emberek,akkor nem tudod lebeszélni róla.
14/K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!