Szülők! Elengednétek a 18 éves lányotokat?
jövőre az Ozora fesztiválra szeretne menni egy barátjával. Én sok rosszat ( drogügyletek) hallottam arról a helyről de a lányom szerint ott nincs semmi rossz, csak béke és szeretet.
Megkérdeztem hogy miket vinne, hiszen az egy nomád fesztivál. Azt mondta csak pénzt, személyit, a telefonját ( hogy fel tudjon hívni), egy sarut, fürdőruhát, rövidnadrágot, esetleg egy pulóvert.
( megjegyzem ezt borzasztó kevésnek tartom 7 napra)
a lányom nem egy átlagos tini, imád segíteni az embereken, imádja a közelségüket. Kicsit elvontnak tartják a barátai.
Pontosan. Attól, hogy 18 éves, még a szülei tartják el, tehát addig ők mondják meg, mire adnak neki pénzt és mire nem.
Az megint egy másik kérdés, hogy tud-e máshonnan pénzt szerezni. De amíg otthon lakik és nincs saját keresete, szerintem van a szüleinek beleszólása az életébe.
Nem ismerem ezt a fesztivált, utánanéznék, megkérdeznék másokat, mit tudnak róla, és úgy döntenék.
oké én is 18 éves vagyok lány a szüleim még durvában féltenek és ez iszonyatosan nyomasztó tud lenni itt senki nem volt fiatal????
1)Ha tényleg normális és nem drogozik meg megbízható akkor tud vigyázni magára!
2)18-19 évesen nehogy már azzal jöjjön mindenki a szülő tart el kuss az ég szerelmére attól hogy fiatalok vagyunk van nekünk is saját életünk amibe senki sem szólhat bele még a szüleink sem
3) ha ennyire zavar az hogy oda akar menni találjatok kompromisszumot vagy egy másik fesztivált vagy pl. Balatonon is rengeteg szórakozóhely van
4) az a lényeg hogy biz meg benne és ezt ő is érezze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!