Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy anya...

Mit csináljak, hogy anya nagyon szigorú?

Figyelt kérdés

Az egyik nap istállótakarítás volt, nagyon kifáradtam reggel 9-től 17 óráig. Utána megint munka, majd kb 20-ra végeztünk. Én tovább fent maradtam, 23 óráig gépeztem ,leveleztem. Másnak 10:30 ig aludtam anyám teljesen ideg volt emiatt, és mondta ,hogy ilyen szar embert rajzolni kéne mint én.

Nem értem mit akad ki ilyenen, más aki bulizik, iszik másnap sokáig heverészik annak semmit nem szól az anyja, ismerek olyan csajt ki pénteken berúgott és még vasárnap is hányt , neki sem szólnak.

Anya alja embereknek tartja aki bulizik ,lerészegedik.

2014. dec. 26. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
11%

Mennyi idős vagy?

van faced? ott jobban tudnánk beszélni:)

2014. dec. 26. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Pff első, de bénán akarsz ismerkedni :'D

Nekem is ilyenek szüleim, de csak azért idegesek, mert, hogy pont a gépet nyomom hajnalig, és nem a szociális életben fáradok el.

Valószínűleg anyukádnak rossz napja volt.

2014. dec. 26. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen felnőttek a saját frusztrációjukat akarják levezetni a gyerekükön, mert azon lehet, annak "nincs joga" visszabeszélni :/ Nem tudom mit lehetne csinálni. Mondd meg neki, hogy ha kell segíteni, keltsen fel, ha meg nem kell, akkor meg hadd pihenj már. Én ugyanezt mondtam sokáig szüleimnek, mára megszokták :D
2014. dec. 27. 01:10
 4/5 anonim ***** válasza:
A saját sikertelenségét vetíti ki.
2014. dec. 29. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Megtudlak erteni. Itt is kb ez megy. Szinten lovas. :)
2015. jan. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!