Szülők, ti elengednétek a lányotokat?
Figyelt kérdés
17 éves, tavaszi szünetben akarnak a barátaival (kb 10-12-en, 17-18 éves fiuk, lányok) lemenni a Balatonra az egyik kölyök szüleinek a nyaralójába. Nagyjábol ismerem az összeset,akivel menne, de megis feltem kicsit,meg sosem volt igy felnott felugyelete nelkul tavol.
Ti elengednetek?
2015. jan. 18. 15:27
21/22 anonim válasza:
Nem valószínű,a nagyjából ismerem nekem nem lenne elég,komolyabban utána járnék kinek a nyaralója,hol van,és függ a lányom megbízhatóságától,érettségétől is. Attól,hogy valaki 17-18 egyáltalán nem biztos,hogy érett is,pl 18 éves húgom kb annyira megbízható,mint egy 10 éves,az anyja helyében én nem engedném ilyen hosszú pórázra,mert a buli ivás,pénz elverése megy,de a tanulás, a háztartásba besegítés,a korához való felelősségvállalás a béka feneke alatt van.
22/22 anonim válasza:
Egyértelműen nem!
Nem érdekelne ha megutálna..ha lenne egy lányom azt ne rontsa meg senki! A drogok mindenhol ott vannak.. ha csak lányok mennének úgy elengedném de úgy hogy fiúk is nincs az az Isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!