Elengednétek a 18 éves lányotokat Ausztráliába a barátjával?
Ezt kapnám a barátomtól a névnapomra. Nagyon szeretek utazni, sok helyen voltam már és Ausztrália nagy álmom. Novemberben lenne egy 12 éjszakás körutazás és arra mennénk, kettesben.
Tudom, hogy akkor is mehetek, ha esetleg a szüleim nemet mondanának, de jobb a békesség. Ezért kíváncsi vagyok, hogy ti, mint szülők, elengednétek-e nyugodtan a lányotokat.
18 évest már nem kell "engedni".
De ha kéne: természetesen igen. Ez egy életre szóló élmény, Isten ments, hogy én fosszam meg tőle!
Ausztráliába???? Nem Ausztriát akartál írni? Hacsak nem milliomos a barátod....
Amúgy meg 18 évesen nem kell az engedélyem....
Ő is adott már nagy értékű ajándékot ezelőtt és én is leptem már meg drága dolgokkal.
Ez nem megvásárlás, egyszerűen csak egy utazást kapok a névnapomra csoki és virág helyett.
Lehet, hogy a kérdezőék ilyen szinten vannak, hogy egy ausztrál körút annyi, mint másnak a csoki és virág, de az is lehet, hogy a srác már két éve erre gyűjt, hogy ezt tudja ajándékozni.
Viszont ha középiskolába járnál, akkor csak szünetben. Érettségi évében nem örülnék a császkálásnak, bár megtiltani nem tilthatnám. A barátodnak lehetett volna annyi esze, hogy a téli szünetre időzíti az utazást, vele elbeszélgetnék az biztos.
Utolsó amig szülőkkel él bármi megtiltható, ezt csak tinik,hiszik hogy nem.
"lehet, hogy a srác már két éve erre gyűjt, hogy ezt tudja ajándékozni"
Akkor meg még inkább elvárható a lányomtól hogy ne fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!