Ti elengednétek 17 éves lányotokat egy barátnőjével koncertre a Budapest Parkba?
Soha nem voltam még koncerten, mert soha sem engednek. Egy nyamvadt Vad Fruttik koncert lenne, ráadásul csak 1500 a jegy és én fizetném, mert dolgoztam a nyáron. A barátnőm 18 lesz szeptember közepén, végzősök leszünk egy hét múlva. Háromszor voltam házibuliban életem során, és az is csak a sütögetésről és beszélgetésből állt. Az egyiken még a szülők is ott voltak, és ennek már 2 éve. Tavaly, meg idén már nem engednek sehova.
Ráadásul a koncert után a barátnőm szülei kocsival elvinnének hozzájuk és ott aludnánk.
Anyukám ismeri a lányt, nagyon okosnak, kedvesnek és jónak tartja (mert az is). Én sem vagyok buta, sem felelőtlen. Csak kamasz, aki kicsit szórakozni akar... Istenem..
Ti elengednétek a lányotokat? Két 17 éves lány egy koncerten, ami után a szülők fuvaroznak haza. Annyira nem nagy cucc.
Bocsánat, csak még friss a veszekedés a szüleimmel, úgyhogy ki vagyok kicsit akadva.
Sajnállak. Engem már 16 évesen is elengedtek a szüleim koncertekre (én nem vagyok bulizós, nálam a koncert jelenti a bulizást), mert megbíztak bennem és tudták, hogy felelősségteljes emberekkel megyek, és tudok vigyázni magamra. Szomorú, hogy a te szüleid nem bíznak meg benned ennyire.
Egyébként a Parkban elég komoly szokott lenni az ellenőrzés, szóval hacsak nem nézel ki bőven többnek, mint 18, személyit fognak kérni.
Sajnálom :(
De nem segít rajtad, ha azt mondom, én elengednélek (és nem, nem csak nagy a szám, a lányom éppen ma ment el a barátnőjével a SZIN-re, ami tőlünk 350 km..., annyi idősek, mint te).
Én ilyenkor mindig úgy érzem, azzal, hogy benned nem bíznak a saját nevelésükben nem bíznak.
Persze,hogy elengedném.
De értsd meg őket is. Féltenek .
Üljetek le és dumáljátok meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!