Ti elengednétek a 14 éves fiatokat a Budapestre, a PlayIT-re?
Nem.
17 évesen már igen, ha megbízható.
Srácok, tudjátok mi az a PlayIT?:D Itt a legdurvább dolog, ami történhet vele, hogy adnak egy Nod32-es CD-t neked.:D
(Jó Debrecenből ne menjen 14 évesen pestre, egyetértek, de láttam van aki pesti és nem mehet...:D) Én Dunaharasztiról megyek egy spanommal, bpen koccolunk még 2 arccal, a helyszínen meg lesz kb 60 ember akit ismerünk, és van jegyük, úgyhogy meg lesz a banda.:D
15/F
Szerintem úgy lenne okés, h ledobod oda, vagy valami idősebbel megy, mert ekkora táv para. (Mondjuk azt nem tudom, hogy gondolod, h ismeretlen arcokkal Pesten... Mert gondolom netes haverok...)
Engem 16 körül engedtek el egyedül először Pestre (illetve barátnővel), de nem Debrecenből hanem sokkal közelebbről. Viszont vonatoztam már sokkal előbb is egyedül, csak mindig felnőtt várt a leszállásnál.
Kérdező, nem tudod felvenni a kapcsolatot legalább egy haver szülőjével? Akkor lenne valami kapcsolatod Pesten, ha bármi történik a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!