Ti elengednétek 17 éves lányotokat egy barátnőjével koncertre a Budapest Parkba?
Soha nem voltam még koncerten, mert soha sem engednek. Egy nyamvadt Vad Fruttik koncert lenne, ráadásul csak 1500 a jegy és én fizetném, mert dolgoztam a nyáron. A barátnőm 18 lesz szeptember közepén, végzősök leszünk egy hét múlva. Háromszor voltam házibuliban életem során, és az is csak a sütögetésről és beszélgetésből állt. Az egyiken még a szülők is ott voltak, és ennek már 2 éve. Tavaly, meg idén már nem engednek sehova.
Ráadásul a koncert után a barátnőm szülei kocsival elvinnének hozzájuk és ott aludnánk.
Anyukám ismeri a lányt, nagyon okosnak, kedvesnek és jónak tartja (mert az is). Én sem vagyok buta, sem felelőtlen. Csak kamasz, aki kicsit szórakozni akar... Istenem..
Ti elengednétek a lányotokat? Két 17 éves lány egy koncerten, ami után a szülők fuvaroznak haza. Annyira nem nagy cucc.
Bocsánat, csak még friss a veszekedés a szüleimmel, úgyhogy ki vagyok kicsit akadva.
Én megvédenélek titeket <3
Szerintem csak magától a koncerttől paráznak, mert sajnos nálunk is egyre több az elmebeteg barom állat.
Én 17 évesen elmentem oda ahová akartam, és kész. De te tudod, milyen szüleid vannak. Ha hiszti lesz belőle, nem érdemes.
Vad fruttikra meg eleve akkor sem érdemes menni, ha neked fizetnek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!