Ti elengednétek a 13 éves lányotokat? (Többi lent)
Figyelt kérdés
2 barátnőjével és az egyik lány szüleivel Mohácsról Budapestre egy napra. Csak egy meghatározott helyre mennének (név szerint:az SzJG találkozóra a Petőfi csarnokba), és utána egyből jönnének haza.2014. aug. 24. 20:54
1/13 anonim válasza:
Én nem látom semmilyen akadályát. Szülői kísérettel szó nélkül elengedném.
2/13 anonim válasza:
Nem. Felvinném, vagy elkísérném, a csarnok előtt kiraknám őket, hagynám, hogy a program nélkülem teljen el, addig csavarognék valahol,majd a végére visszamennék érte/értük.
3/13 anonim válasza:
Upssz, nem láttam, hogy egy másik szülő megy. Akkor persze, ha ismerem a szülőt, minden további nélkül!
4/13 anonim válasza:
Igen, elengedném, de mindenképp kérnék a szülőtől egy telefonszámot.
5/13 anonim válasza:
Ha ismered a barátnőit, meg a szülőket, akivel mennek, miért ne?
6/13 anonim válasza:
Elengedném, mert megy szülő is velük. Szülő nélkül nem.
7/13 anonim válasza:
Én is voltam a találkozón...de az május 4-én volt.! :))
8/13 anonim válasza:
Szülő kíséri őket - nyugodtan elengedném.
9/13 anonim válasza:
Szülői kísérettel mennek, miért ne? Főleg ha ismered a barátnőit meg a szülőt.
10/13 anonim válasza:
Igen, de úgy, hogy én adom oda a lányt a szülőknek, hogy lássam, tényleg mennek a lány szülei is, és nem csak a gyerekek sumákolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!