Ti elengednétek az egy szem lányotokat így?
Figyelt kérdés
Augusztus 23-28-ig lesz nekem gólyatábor. Már megírták a programokat nagyjából, meg hogy Pestről megy majd a különbusz, meg kőházak lesznek, meg minden, csak azt írják, "a helyszín meglepetés".. Szüleim meg elég szigorúak, mindig csak úgy engednek el akár 1 estére is, hogy megmondom kikkel hova megyek, mikor jövök, stb.
Szóval hogy adjam be itthon ezt a dolgot, hogy elmehessek?
2013. aug. 7. 13:07
1/30 anonim válasza:
Írj egy e-mailt a szervezőnek, hogy mi a helyzet téged csak így engednek el és legyen szíves elárulni legalább a szüleidnek a helyszínt.
3/30 anonim válasza:
Ilyen nincs hogy "meglepetés".
Telefon,mondjanak pontos helyszint,cimmel,szervezők elérhetőségét,stb.
Mondom úgy,hogy 2 éve még én is szerveztem gólyatábort.
4/30 anonim válasza:
mond, hogy iskolai szervezésű program iskolai szabályokkal. Csak nem írattak be olyan iskolába, ahol engedik a vadabb partyzást.
(az most mindegy, hogy ez nem mindig van így.)
5/30 anonim válasza:
Ez attól függ. Ha egyetem, akkor a szüleidnek nem hinném, hogy fenn kéne akadniuk ezen, ha középiskola, akkor teljesen jogos. Hívják fel a szervezőt, nekik biztos megmondja, ha neked nem is, mert ugye meglepi :)
6/30 A kérdező kommentje:
Egyetemi gólyatábor (ELTE IK)
2013. aug. 7. 13:16
7/30 anonim válasza:
Osztályfőnököd segítségét kérd! Hány éves vagy?
8/30 anonim válasza:
Akkor meg? Elmúltál 18, mész és kész
10/30 anonim válasza:
Ígérd meg, hogy amint odaérsz telefonálsz és megadod a pontos koordinátákat. Ennyi csak elég lesz nekik. Végülis nagylány vagy már és mobilon akár mikor elérhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!