Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy beszéljem rá a szüleimet?...

Hogy beszéljem rá a szüleimet? Szülők, ti elengednétek a lányotokat így?

Figyelt kérdés

Még az általános iskola 2 éve szervezett ilyen levelező programot és akkor lett egy fiú levelezőtársam Franciaországból. Nem gondoltam, hogy hosszú életű lesz a dolog, mert nekik ez kötelező iskolai feladat volt és az első e-mailjeiből látszott, hogy mindenhez nagyobb kedve van, mint ehhez, tipikusan a 'flegma, menő srác' volt, a képei és a viselkedése alapján.

De mégis jóban lettünk és elkezdtünk Facebookon is beszélni, tavaly nyáron meglátogatott, együtt voltunk a Balaton Soundon és nagyon jól éreztük magunkat, augusztusban is találkoztunk és télen is.

Tök jó, hogy találkozunk, de szeretnék én is Franciaországba menni, mert mindig csak ő jön.

A nyáron 2 hete Írországban leszek anya testvérénél és arra gondoltam, hogy akkor pár napot lehetnék ott, Párizsban és találkozhatnánk.

Ezt már a srácnak mondtam, ő örült és mondta, hogy nem kell hotelba se menjek, nagy a házuk és elférnék, nem lenne gond.

De nem tudom, hogy apáéknak hogy vezessem fel a dolgot...

Szeptember elején lennék 17 éves és a legjobb barátnőm is jön velem Írországba, ő már 18 éves, szeptembertől megy egyetemre.

2014. márc. 3. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

Amikor jött hozzád, a szüleidnek bemutattad?

Mert rendben van, hogy te rég óta levelezel vele, de egy idegen országba, egy szülők számára idegen emberhez én személy szerint nem engednélek!

2014. márc. 3. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem pont igy ahogy leirtad mondd el bekik. Kivancsi vagy parizsra van is ott ismerosod akinel lakhatnal par napig. Nem tudom mennyire engednek el a szuleid egyedul de ha a balaton soundra elengedtek 15-16evesen nem hiszem hogy gond lesz
2014. márc. 3. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem ismerném a fiút, akkor nem engednélek el.

Ha ismernék, akkor igen, de előtte akkor is felvenném a kapcsolatot a szülőkkel, hogy tényleg ott alhatsz-e náluk :)

2014. márc. 3. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát, annyira nem ismerik, látták kb. 2-szer.

Elengednek bulizni akármeddig, de az belföldön van és nem több száz km-rel arrébb...Szóval ezért félek.

A szüleivel meg nem hiszem, hogy sokra mennének, mert külön élnek, az apukája csak pénzzel tömi, nem beszél vele túl sokat, az anyukája meg inkább pasizik, keresi a következő "férjjelöltet" és nem érdekli, mit csinál a fia.

Szóval azt csinál, amit csak akar, nem korlátozzák semmiben.

Nem szeretném, hogy anyáék erre rájöjjenek, mert akkor 0 az esélye, hogy mehetnék.

2014. márc. 3. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:
26%
Nem engednelek el, mert kiskoru vagy, es semmire sem biztositek egy 18eves lany kiserokent. Nem.
2014. márc. 3. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, mi lett? Elengedtek?
2015. jan. 5. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!