Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti elengednétek a...

Szülők, ti elengednétek a lányotokat?

Figyelt kérdés

17 éves, tavaszi szünetben akarnak a barátaival (kb 10-12-en, 17-18 éves fiuk, lányok) lemenni a Balatonra az egyik kölyök szüleinek a nyaralójába. Nagyjábol ismerem az összeset,akivel menne, de megis feltem kicsit,meg sosem volt igy felnott felugyelete nelkul tavol.

Ti elengednetek?

2015. jan. 18. 15:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
8%
Nem.
2015. jan. 18. 15:28
 2/22 A kérdező kommentje:
Indokoljatok is meg kerlek, ha igen, ha nem.
2015. jan. 18. 15:28
 3/22 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Minek tiltanád meg neki? Egy év múlva 18 lesz, oda megy majd ahova akar. Ha ebben az egy évben visszaélsz azzal, hogy még nem nagykorú, és nem engeded el, csak azt éred el vele, hogy megutál.
2015. jan. 18. 15:30
 4/22 anonim ***** válasza:
83%

Igen

Elengedném, mert elég nagy már.

Annyi lenne a feltételem, hogy naponta felhívjon vagy írjon egy smst.

Én is voltam 17 évesen barátokkal nyaralni.

Bár az anyagiakat nemtudom ki állja, ha ő,akkor mindenképp mehet, ha te, akkor te tudod hogy belefér e a keretbe.

2015. jan. 18. 15:45
 5/22 anonim ***** válasza:
96%

Bocsánat,hogy nem szülőként válaszolok,de leírnám én is a véleményemet.

20 éves vagyok most,és mikor 17 voltam,nem akartak elengedni.Ami azt eredményezte,hogy először is nagyon ciki volt a többiek előtt,másodszor pedig úgy éreztem,nem bíznak meg bennem,harmadszor pedig:nemsokára 18 lesz,akkor pedig már úgysem lehet "megtiltani" dolgokat hiszen nagykorú lesz.Ha megpróbálsz tiltani (és bár nem kamasz már) lázadni fog.

Engedd el,hadd érezze,hogy megbízol benne.Viszont mondd meg neki,hogy hívjon fel ha nem is minden nap,de azért párszor igen:)

2015. jan. 18. 15:58
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
Ez csak attól függ, hogyan nevelted. Te ismered a gyerekedet. Te tudod milyen jellem, milyen barátai vannak, és úgy egyáltalán milyen ember. Mindenesetre 17 évesen már illene annyira önállónak lennie, hogy el lehessen engedni nyaralni.
2015. jan. 18. 16:06
 7/22 anonim ***** válasza:
82%
Én már 15 évesen mentem sátorozni a hegyekbe, folyó mellé haverokkal, barátommal, és elegedtek... Semmi bajom nem lett.
2015. jan. 18. 16:10
 8/22 anonim ***** válasza:
55%
Sőt, még a szúnyog se csípett meg, ugye #7? :D
2015. jan. 18. 16:11
 9/22 anonim ***** válasza:
79%
Még a csalán se:D
2015. jan. 18. 16:14
 10/22 anonim ***** válasza:
80%
Engem elengedtek tavaly 16 évesen, igaz voltak idősebbek is velünk (24 körüliek), meg a bátyám is ott volt aki "vigyázott rám", bár nem volt mitől. :)
2015. jan. 18. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!