Szülők, ti elengednétek a lányotokat?
17 éves, tavaszi szünetben akarnak a barátaival (kb 10-12-en, 17-18 éves fiuk, lányok) lemenni a Balatonra az egyik kölyök szüleinek a nyaralójába. Nagyjábol ismerem az összeset,akivel menne, de megis feltem kicsit,meg sosem volt igy felnott felugyelete nelkul tavol.
Ti elengednetek?
Igen
Elengedném, mert elég nagy már.
Annyi lenne a feltételem, hogy naponta felhívjon vagy írjon egy smst.
Én is voltam 17 évesen barátokkal nyaralni.
Bár az anyagiakat nemtudom ki állja, ha ő,akkor mindenképp mehet, ha te, akkor te tudod hogy belefér e a keretbe.
Bocsánat,hogy nem szülőként válaszolok,de leírnám én is a véleményemet.
20 éves vagyok most,és mikor 17 voltam,nem akartak elengedni.Ami azt eredményezte,hogy először is nagyon ciki volt a többiek előtt,másodszor pedig úgy éreztem,nem bíznak meg bennem,harmadszor pedig:nemsokára 18 lesz,akkor pedig már úgysem lehet "megtiltani" dolgokat hiszen nagykorú lesz.Ha megpróbálsz tiltani (és bár nem kamasz már) lázadni fog.
Engedd el,hadd érezze,hogy megbízol benne.Viszont mondd meg neki,hogy hívjon fel ha nem is minden nap,de azért párszor igen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!