Szerintetek miért van ez? 15L
Figyelt kérdés
Van egy fiú, nagyon jó barátom. Ő elég sokszor hiv a géphez, hogy beszélgessünk, és ne unatkozzon, viszont ő el van foglalva a maga munkájával, és azt mind mutogatja, megkérdi a véleményem róla, stb. Nagyon lassan válaszol, és ir. Van, hogy 5 percbe is telik. És néha másról nem is tud beszélni, csak arról (azt nem mondhatomel, hogy mi az, mivel nagy köze nincs a dologhoz, nem játszik, vagy ehhez hasonló)És ha fellépek az internetre anélkül, hogy szólnék neki, mondja, hogy tobb ilyesmit ne csináljak, stb. Miért van ez? Akar velem beszélni, de mégis lassan válaszol. Hogy mondjam meg neki óvatosan, hogy ez engem zavar, hogy ne haragudjon meg? Szerintetek mi járhat a fejébe?2014. szept. 30. 19:33
11/13 anonim válasza:
"5 perc nem sok.
Nekem volt hogy 50percenként válaszolt egy srác."
Jesszus, és voltál akkora vadbarom, hogy addig ott ültél és vártál rá? Szép kis képet alakítottál ki magadról 50 perc alatt! Úgy nyomnám ki a francba, hogy csattan!
12/13 anonim válasza:
lehet velem van a baj, de ezt én képtelen vagyok értelmezni:D
13/13 anonim válasza:
Élvezi, hogy úgy rángat ahogy akar.
Hagyd a francba, hülyét csinál belőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!