Szerintetek miért van ez? 15L
Figyelt kérdés
Van egy fiú, nagyon jó barátom. Ő elég sokszor hiv a géphez, hogy beszélgessünk, és ne unatkozzon, viszont ő el van foglalva a maga munkájával, és azt mind mutogatja, megkérdi a véleményem róla, stb. Nagyon lassan válaszol, és ir. Van, hogy 5 percbe is telik. És néha másról nem is tud beszélni, csak arról (azt nem mondhatomel, hogy mi az, mivel nagy köze nincs a dologhoz, nem játszik, vagy ehhez hasonló)És ha fellépek az internetre anélkül, hogy szólnék neki, mondja, hogy tobb ilyesmit ne csináljak, stb. Miért van ez? Akar velem beszélni, de mégis lassan válaszol. Hogy mondjam meg neki óvatosan, hogy ez engem zavar, hogy ne haragudjon meg? Szerintetek mi járhat a fejébe?2014. szept. 30. 19:33
1/13 A kérdező kommentje:
a fiú 17 éves
2014. szept. 30. 19:33
3/13 anonim válasza:
Szerintem ne ugrálj neki mindig mikor hív a géphez, mert gondolom közben csinál valami mást is, te meg ugrásra készen várod, hogy írjon már valamit.
Gondolom az jár a fejében, hogy az üres járatokat kitöltse, és ne unatkozzon, mint ahogyan írja is.
Vagy ha a gépnél vagy, ne válaszolj te sem csak több idő múlva. Mondjuk kapcsold be, néha nézz rá, hogy írt-e valamit, aztán ha van kedved, válaszolj. De ne ülj ott és várd, hogy ő mikor kegyeskedik írni. Szerintem ehhez nem kell kommentárt fűzni, ha reklamál, írd meg, hogy ő sem szokott sűrűbben írni, te is elfoglalt vagy közben.
4/13 anonim válasza:
Lassú az internetje,lehet még betárcsázós a kőkorszakból.
5/13 anonim válasza:
Szóval a kedves fiú egyszerre 8 dolgot csinál, ezért csak fényévente egyszer válaszol neked, de te ülj ott, és epekedve várd a válaszait, amit üres másodperceiben odavet neked. Ha meg felmész úgy, hogy nem írsz neki, akkor meg van sértődve? Mondd csak egy barátodról van szó, vagy uradésparancsolódról? Úgy törölném képen az ilyet, ha nekem próbálkozna ilyennel, hogy csak pislogna, te meg hagyod magad. Gratulálni tudok...
6/13 anonim válasza:
Jah és hogy miért csinálja? Mert hagyod magad, és megteheti. Egyszer kell kiosztani, hogy ne képzelje magát az atyaúristennek, és vagy megsértődik, (nem jogosan) vagy észbe kap.
7/13 anonim válasza:
5 perc nem sok.
Nekem volt hogy 50percenként válaszolt egy srác.
8/13 anonim válasza:
5 perc sok, főleg, ha ő kérte, hogy beszélgessetek. Mondd meg neki, hogy vagy ne akarjon dumálni veled, vagy izzon a chatablak, mert én is rühellem, amikor valaki 2 percenként bök egy egyszavas választ.
9/13 anonim válasza:
"És ha fellépek az internetre anélkül, hogy szólnék neki, mondja, hogy tobb ilyesmit ne csináljak, stb" ez valami pszichopata, koptasd le:D na jó, nem, de ez furcsa. birtoklási mánia?
10/13 anonim válasza:
Miért nem xarod le, hogy mit akar? Tiltsd le a francba és kész!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!