Mit szoktatok vinni a suliba enni?
Szeptember 1. óta 30 ezret költöttem kajára.. nem vittem itthonról semmit, hanem a suli előtt vettem valamelyik gyorsétteremben kaját, pl. meki, Burger King, KFC, Subway... ez elég sok pénz kajára, főleg, hogy még vége sincs a hónapnak... na meg persze nem is valami egészséges.
Ti mit szoktatok enni a suliban? Ötleteket szeretnék gyűjteni, hogy összeállítsak magamnak egy listát, és akkor jövőhéttől megpróbálok 0 Ft-ot költeni ilyen szarokra...
szendvics.
ha meg késésben vagyok, és nincs időm csinálni, mert lekésném a buszt, akkor elteszek egy 500-ast, és veszek valamit a buszmegálló mellett lévő pékségben. de ehelyett a sajtos, szalámis szendvics helyett mást kéne ennem, mert most tömegelek (elvileg:D), az meg nem a legjobb hozzá.
nem csoda, hogy ennyi elhízott és igénytelen ember van, ha kivétel nélkül mindenki ilyen szemetet zabál.
én itthon jól megreggelizem (pl tojás, zöldségek, sovány túró) aztán suliban eszem gyümölcsöt(legtöbbször almát) és nem vagyok éhes soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!