Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szoktatok vinni a suliba...

Mit szoktatok vinni a suliba enni?

Figyelt kérdés

Szeptember 1. óta 30 ezret költöttem kajára.. nem vittem itthonról semmit, hanem a suli előtt vettem valamelyik gyorsétteremben kaját, pl. meki, Burger King, KFC, Subway... ez elég sok pénz kajára, főleg, hogy még vége sincs a hónapnak... na meg persze nem is valami egészséges.

Ti mit szoktatok enni a suliban? Ötleteket szeretnék gyűjteni, hogy összeállítsak magamnak egy listát, és akkor jövőhéttől megpróbálok 0 Ft-ot költeni ilyen szarokra...

2014. szept. 20. 16:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
én is nulla Ft-ot költök kajára, így azt a pénzt félre tudom rakni másra. Itthon mindig van zsemle, kenyér, kolbász, sajt, vaj, margarin, gyümölcsök, zöldségek, méz, stb. Ált. 2-3 szendvicset viszek, attól függ, milyen hosszú a nap, meg valami gyümölcsöt. Anyu szerencsére megcsinálja nekem a szendvicseket, így csak azt kell megmondani, mit szeretnék, ha megunom, akkor magamnak csinálok olyant, amit megkívánok. De két egyformát nem szoktam vinni, mindegyikben más van. Meg egy fél literes üvegben szoktam tölteni ásványvizet, ha az elfogy, akkor megengedem vízzel. régebben üdítőt vittem, de leszoktam róla. Kb. havonta 2-3-szor veszek büfében hamburgert, sütit, melegszenyát a haverjaimmal, mikor megkívánjuk, de egyedül igen ritkán veszek ott valami. Menzán nem kajálok, Itthon eszek 3 körül, mikor megjövök suliból
2014. szept. 21. 17:32
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

szendvics.

ha meg késésben vagyok, és nincs időm csinálni, mert lekésném a buszt, akkor elteszek egy 500-ast, és veszek valamit a buszmegálló mellett lévő pékségben. de ehelyett a sajtos, szalámis szendvics helyett mást kéne ennem, mert most tömegelek (elvileg:D), az meg nem a legjobb hozzá.

2014. szept. 21. 20:32
 23/25 anonim válasza:
Én szendvicset szoktam sonkával vagy száraz szalámival és zöldségekkel.Vagy pirítóst nutellásan illetve lekvárosan. Szoktam vinni croassont vagy valami péksütit + csokit , kekszet, nápolyit.
2014. szept. 21. 20:56
 24/25 anonim ***** válasza:
Itthon csinalok magamnak egy szendvicset es zold teat, azt eszem/iszom egesz nap, neha veszek egy joghurtot suli elott, ha van idom, illetve csutortokon ugy van oram, hogy 9 oram van, de ebbol a 7. lyukas, akkor a kozeli kinaiban ebedelek, mert ebed nelkul meghalnek (a tobbi napon 2-3 fele erek haza, igy itthon ebedelek). :D
2014. szept. 22. 19:48
 25/25 anonim ***** válasza:
32%

nem csoda, hogy ennyi elhízott és igénytelen ember van, ha kivétel nélkül mindenki ilyen szemetet zabál.

én itthon jól megreggelizem (pl tojás, zöldségek, sovány túró) aztán suliban eszem gyümölcsöt(legtöbbször almát) és nem vagyok éhes soha.

2014. szept. 22. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!