Mit szoktatok vinni a suliba enni?
Szeptember 1. óta 30 ezret költöttem kajára.. nem vittem itthonról semmit, hanem a suli előtt vettem valamelyik gyorsétteremben kaját, pl. meki, Burger King, KFC, Subway... ez elég sok pénz kajára, főleg, hogy még vége sincs a hónapnak... na meg persze nem is valami egészséges.
Ti mit szoktatok enni a suliban? Ötleteket szeretnék gyűjteni, hogy összeállítsak magamnak egy listát, és akkor jövőhéttől megpróbálok 0 Ft-ot költeni ilyen szarokra...
Nálunk a suliban van mikró, régebben dobozban vittem itthoni kajából/gyakran rendeltünk kaját ilyen menzaszerű cuccból, nem kifőzdéből/étteremből. (Fix menü van, és azt kapod, de választható valamilyen szinten.)
Délelőtt meg odafele pékségben veszek egy szendvicset/akármit, vagy itthonról zsömle, kifli valamivel.
Gyümölcs salátát, gyümölcsöt(alma,narancs,banán stb), szendvicset, azt a bermudás hárömszöges szendvicset télen.
Ha nem viszek semmit akkor a sulibüfébe veszek valami szendvicset meg minden nap egy kávét.
HA youtubon beírod,hogy 'breakfast ideas for school' vagy valami hasonlót akkor ki fog adni egy nagycsomó jó ötletet .
Tojásrántottát szalonnával, kolbásszal, sajttal, sok zöldséggel.
Illetve húst rizzsel, sok zöldséggel.
Testépítés ^^
Vinni általában nem viszek semmit, csak nagyritkán teát vagy valamilyen kekszet.
Büfében viszont veszek néha szendvicset és/vagy kávét. Vagy pékségben kiflit és joghurtot.
De nem tízóraizom mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!