Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szoktatok vinni a suliba...

Mit szoktatok vinni a suliba enni?

Figyelt kérdés

Szeptember 1. óta 30 ezret költöttem kajára.. nem vittem itthonról semmit, hanem a suli előtt vettem valamelyik gyorsétteremben kaját, pl. meki, Burger King, KFC, Subway... ez elég sok pénz kajára, főleg, hogy még vége sincs a hónapnak... na meg persze nem is valami egészséges.

Ti mit szoktatok enni a suliban? Ötleteket szeretnék gyűjteni, hogy összeállítsak magamnak egy listát, és akkor jövőhéttől megpróbálok 0 Ft-ot költeni ilyen szarokra...

2014. szept. 20. 16:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
- sajtos kifli sonkával és paprikával. nekem ez a kedvenc iskolai tízóraim :) + valami kicsi csoki. iskolában max teát szokok venni télen.
2014. szept. 20. 16:54
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a suliban van mikró, régebben dobozban vittem itthoni kajából/gyakran rendeltünk kaját ilyen menzaszerű cuccból, nem kifőzdéből/étteremből. (Fix menü van, és azt kapod, de választható valamilyen szinten.)

Délelőtt meg odafele pékségben veszek egy szendvicset/akármit, vagy itthonról zsömle, kifli valamivel.

2014. szept. 20. 17:09
 3/25 anonim válasza:
100%
csinálj otthon magadnak szendvicset!
2014. szept. 20. 17:12
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
semmit :)
2014. szept. 20. 17:36
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám csinál szalámis szendvicset, és délben van menza. A menza napi 300ft. Aztán itthon 6 körül vacsorázom az aznapi itthoni meleg ebédből.
2014. szept. 20. 18:31
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Gyümölcs salátát, gyümölcsöt(alma,narancs,banán stb), szendvicset, azt a bermudás hárömszöges szendvicset télen.

Ha nem viszek semmit akkor a sulibüfébe veszek valami szendvicset meg minden nap egy kávét.

HA youtubon beírod,hogy 'breakfast ideas for school' vagy valami hasonlót akkor ki fog adni egy nagycsomó jó ötletet .

2014. szept. 20. 18:50
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Tojásrántottát szalonnával, kolbásszal, sajttal, sok zöldséggel.

Illetve húst rizzsel, sok zöldséggel.

Testépítés ^^

2014. szept. 20. 18:56
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Szenyót,vagy édes péksütit viszek otthonról,sulibüfében pedig veszek pogit,sörkiflit vagy valamilyen csigát.(mind 200 Ft alatt vannak és helybe sütöttek).:)
2014. szept. 20. 19:06
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Szendvicset, általában felvágott, vaj és zöldség, sajt van benne vagy majonézes vagy májkrémes vagy valamilyen szendvicskrém. Viszont van, hogy omlettes, sült baconos, zöldséges szendót viszek vagy valamilyen sült hús és zöldségek vannak benne. Melegszendvicset is szoktam. Péksütit ritkán mert annyira nem szeretem őket, inkább maradok a szendvicseknél.
2014. szept. 20. 19:18
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Vinni általában nem viszek semmit, csak nagyritkán teát vagy valamilyen kekszet.

Büfében viszont veszek néha szendvicset és/vagy kávét. Vagy pékségben kiflit és joghurtot.

De nem tízóraizom mindennap.

2014. szept. 20. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!