Van egy kolyok roti szukam es sajmos olyan anyagi helyzetbe kerultunk hogy egyenlore nem tudjuk suliba vinni. Kesobb meg ellehet vinni?
Persze, tanítgasd otthon, a neten is sok segítséget kaphatsz. Foglalkozz vele rendszeresen, hogy ne unja magát, ne rosszalkodjon :)
Van olyan kutya, aki sose látott sulit, mégis tökéletesen működik.
Rotival ugyan nincs tapasztalatom, de:
Szerintem az alap dolgok nagyon jól megtaníthatók otthon, utánaolvasás alapján, pláne ha van hozzá érzéked, és a logikát, az elvet megérted.
A klikker nagyon jó dolog, szerintem, azzal kapcsolatban is rengeteg infót olvashatsz.
Azt az idő fogja eldönteni, hogy kell-e a suli. Azt nehéz elképzelni hogy ha kitartó vagy akkor tanítani nem tudnád, hanem inkább a viszonyotokra gondolok. Szerintem tudod, hogy egy roti nem játék. Tudnia kell, hogy te vagy a főnök. Na, ebben lehet szükség a sulira, ha amúgy nincs más viselkedészavara.
Azt a legnehezebb szerintem elsajátítani, hogyan lehetsz Te a falkavezér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!