Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Első nap mit kell vinni suliba?

Első nap mit kell vinni suliba?

Figyelt kérdés
Tavaly nem vittem semmit mert akkor kezdtem a középiskolát és akkor csak körbevezettek minket és beszélgettünk. Az első három óra most is osztályfőnöki lesz, de még lesz több óra is és már nem lesz ilyen bemutatkozós, ismertetős beszélgetés. Gondolom tanulni még nem fogunk, de nem tudom, hogy vigyek-e valamit. Egy füzet és toll lesz nálam...
2014. aug. 31. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyi elég is. Hidd el most is beszélgetni fogtok. Minden tanár elmondja a saját órájára vonatkozó dolgokat.
2014. aug. 31. 22:36
 2/7 anonim válasza:
100%
fuzet,toll,orarend,ellenorzo borito,bizonyitvany.
2014. aug. 31. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Reggelit kell vinni, egy tollat és egy darab lapot vagy füzetet.

Most sem fogtok mást csinálni. Aláírjátok a tűz és balesetvédelmi előadáson részt vettem lapot, megkapjátok az új ellenőrzőt, beszélgettek a nyárról és ha az osztályfőnököd tanít valamilyen tárgyat elmondja, hogy milyen füzetet óhajt.

2014. aug. 31. 22:40
 4/7 anonim válasza:
79%
Egy csomag kotont doboz cigit esetleg egy sos jointot telefontoltőt fulhallgatot mas nemjut most eszembe :)
2014. aug. 31. 23:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Oké, akkor nem viszek mást. Igazából én sem gondoltam nagyon másra, de nem tudom elképzeli, hogy mit fogunk csinálni egész nap.

2014. aug. 31. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Ennyi elég is. Esetleg a 4. válaszoló által felsorolt dolgok még :))
2014. aug. 31. 23:14
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Én még a füzetet és az órarendet is sokallom. Jegyzetelni szerintem felesleges az 1. napon. Valószínűleg kiosztják az ellenőrzőket, a fontosabb dolgokat pedig abba szokás felírni. Az órarendről pedig csinálhatsz képet telefonnal.

Én egy tollal és egy táskával indulok el. A táska is csak azért kell, mert ma osztják ki a könyveket.

2014. szept. 1. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!