Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elrontom az életemet? Most...

Elrontom az életemet? Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Eddig teljsen normális kamasz voltam. Most meg egyre inkább én is megyek át ribancosba... Nagy késztetést érzek rá, hogy én is tegyek fel 'olyan' képeket a netre, egyre rövidebb és rövidebb ruhákba bújok. Sminkelem is magam, bár suliba csak cerkát használok. Gyakorlatilag már mindenemet szőrtelenítem. Olvasom sok helyen, hogy a normális pasik az ilyeneket kiröhögik, és hasonló fiúkat találnak majd a ribanc csajok is. Aztán gondolkodtam, hogy nem is kell nekem komoly kapcsolat, nem érdekel különösebben. Egyébként meg van hobbim, jó tanuló vagyok, tehát ezeket még nem befolyásolta a változás. Tulajdonképpen nem is tudom ezt miért írom le ide. Azt hiszem segítségre van szükségem :S egyre ribancosabb leszek, és élvezem is, az a baj.

14/L

2010. jan. 14. 18:45
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Ez is a liberális b*zi média hatása...

Ha ribanc leszel senki sem akar veled majd egy komoly kapcsolatot. Csak addig foglalkoznak veled amíg jól megdugnak, utána leszarnak magasról.

Sok sikert hozzá...-_-

2010. ápr. 6. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!