Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elrontom az életemet? Most...

Elrontom az életemet? Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Eddig teljsen normális kamasz voltam. Most meg egyre inkább én is megyek át ribancosba... Nagy késztetést érzek rá, hogy én is tegyek fel 'olyan' képeket a netre, egyre rövidebb és rövidebb ruhákba bújok. Sminkelem is magam, bár suliba csak cerkát használok. Gyakorlatilag már mindenemet szőrtelenítem. Olvasom sok helyen, hogy a normális pasik az ilyeneket kiröhögik, és hasonló fiúkat találnak majd a ribanc csajok is. Aztán gondolkodtam, hogy nem is kell nekem komoly kapcsolat, nem érdekel különösebben. Egyébként meg van hobbim, jó tanuló vagyok, tehát ezeket még nem befolyásolta a változás. Tulajdonképpen nem is tudom ezt miért írom le ide. Azt hiszem segítségre van szükségem :S egyre ribancosabb leszek, és élvezem is, az a baj.

14/L

2010. jan. 14. 18:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szia!El fog múlni,és a sörözés se gond.Az erkölcsi értékrendedet mindig tartsd szem előtt és akkor a hormonjaidat is korlátozhatod.Sok minden vár még rád,de ez az időszak lesz életed egyik legdurvább,legutálatosabb és egyben legvarázslatosabb időszaka.25 éves anyuka vagyok.Diszkósként kezdtem, aztán jött egy hosszabb rappes időszakom, azután nagyon durván punk lettem(volt kétoldalt felborotvált felül rózsaszín tarajam is!) később ez csitult a rock&roll velem maradt, és mára már csak szimpla rock anyuci vagyok.Igen is legyél szép, legyél vonzó, mini rucik, szép smink és bátran feszegesd a határaidat,csak ésszel.Ha felnőtt leszel ebből az időszakodból sokat fogsz meríteni.A pasikat meg előbb-utóbb ki kell ismernie egy lánynak,és az csak úgy megy ha bedobod nekik magad,ezt is persze ésszel kell csinálni,nem komoly kapcsolatra van szükséged hanem csókolózásokra a sötétben, össze bújásokra,és komoly különbséget kell tenni testi vonzalom és szerelem között...Édes apádra meg nagyon hallgass, okosan bánik veled becsüld hogy ilyen az apád,azt gondolom ha becsülettel betartod amit apud mond, a későbbiekben is számíthatsz a segítségére.Az enyém már azért is felpofozott ha beleittam a szilveszteri pezsgőbe.Szóval nem rontod el az életed,csak készítsd fel a lelked hogy lesz ez még durvább is!.
2010. jan. 15. 10:50
 12/21 anonim ***** válasza:
kell egy kis önuralom mindenképp...tereld el a figyelmed, próbálj meg mássla foglalkozni...tudod, ha így van, ahogy leírtad, elég súlyos következményei lesznek majd a jövődben...még nem most fogod te érezni, hanem mondjuk 18-20 évesen, mikor nem lesz egy normális kapcsolatod se, pedig vágynál rá...
2010. jan. 15. 11:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Te kell eldöntened, hogy mit csinálsz. Ha meglátunk valamit a kirakatban, és nagyon tetszik, azért még nem törünk be abba a boltba, nem igaz? Ehelyett rendesen pénzért vásároljuk ott meg. Sőt, ha túl sokba kerül, elfogadjuk azt is, hogy erre most nem telik.

Valóban kell egy kis önuralom, mert az természetes dolog, hogy a hormonok bizonyos belső késztetést okoznak, de az intelligens ember tudja önmagát irányítani.

Férfiként hozzáteszem, hogy a ribancokhoz nem vonzódom.

2010. jan. 15. 17:29
 14/21 anonim válasza:
Sztem ez teljes mértékben tőled függ,hogy mi leszel...és hogy ribanc leszel vagy nem! És próbálj meg tom nehéz de próbáld meg,hogy egy 14éves lányak megfelelően viselkedj,ráérsz ezeken később is gondolkozni:)
2010. jan. 16. 17:25
 15/21 anonim válasza:
A szörtelenítésről meg annyit szeretnék mondani,hogy sokkal higénikusabb ha vki borotválkozik.És attól mert valaki borotválkozik,attól még nem leszel ribancos...:)
2010. jan. 16. 17:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem minden nő ribanccá válna, ha fiatalkorukban így gondolkodtak volna, ahogy Te. Ha
2010. jan. 19. 10:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Majd úgy 30 évesen, amikor nem kellesz egy pasinak sem, mert mindenki tudja rólad, hogy csak dugni vagy jó, akkor mit fogsz érezni? MAGÁNYT
2010. jan. 19. 15:41
 18/21 anonim ***** válasza:

Ugyon ez van velem is, csak durvábban. Én is 14 vagyok de nekem nincsenek ilyen jó szüleim mint neked. Mindent megvesznek amire csak kinyitom a szám, de bulizni nem engednek. Én meg úgy vagyok vele, csak azért is. Kb a nyári szünetet végig ittam. Cigizek is.

Ribancos avgyok beismerem, öltözködésre is sokat adok..:DD

Egyszercsak úgyis elmúlik:D

Én ezt szoktam mondani ha valaki emiatt eliélne : Lehet hogy rosszul élek de legalább élek ;)

2010. jan. 19. 18:15
 19/21 anonim válasza:

ez egy nagyon bölcs mondás anyukám ...

a kérdezőnek meg annyit hogy szerintem nem rontod el az életem, még épp azon a határon vagy hogy tudsz húzni egy kéziféket. az nem baj hogyha nem úgy öltözöl mint 100 éve a lányok :) de a között és a k*rvás szoknyák és ruhák között nagyon nagy külömbség :) néhetsz nagyon jól ki (lehetsz nagyon szexi ha úgy tetszik) kevésbé kihívó ruhákban is.

amit később írtál h "késztetést érzel hogy minden fiúra rámássz" na az a problémának azon része amit vagy most kontrollálsz és nem csinálod, vagy k*rva leszel.

és ha ez igy van onnantól mindegy hogy hogyan öltözöl és hogy midet szőrteleníted (amit egyébként énis pártolok) :D nah remélem segitettem kicsit

2010. jan. 19. 19:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát figyelj,ki hogy éli meg(: Én 14 évesen kezdtem el inni,elég sokat,már 12 évesen drogoztam,egyfolytában verekedtem,mindent csináltam ami nem elfogadott.Most 19 évesen még élek,köszönöm szépen :D Majd elmúlik nálad is,ha kapsz egy két jó nagy pofont.
2010. jan. 26. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!