Hogyan alakítsam ki a napirendemet? Rendszerezni akarom az életemet?
Hát példáau:
- mikor feküdjek le?
Nagyon nagy az alvásigényem, de 10-nél hamarabb nem tudok lefeküdni és nekem minimum 10 óra lenne az alvásigényem.És reggel alig tudok kijönni az ágyból.
-mikor tanuljak?
Mint írtam, egész nap rohangálok ide-oda, és egyszerűen nincs időm leülni tanulni.
-mikor és mennyit legyek szabad levegőn
Annyit vagyok kint télen, amíg elmegyek az iskolába reggel meg vissza. Délután szintén oda-vissza. De az iskola 200m -re van . Nyáron szeretek kint lenni.
-mikor és mennyit gépezzek?
Mostanában eléggé rászoktam.
Ezt mind te tudod.
Miért akarod betáblázni a napodat??
Egyszerű ,mikor vége a sorozatnak elmész letusolni átnézed még a leckét és lefekszel,úgyis elalaszol hamarabb :)
Gépezni meg akkor gépezz mikor van időd,nem kell tanulni.
Szerintem h¨lyeség betáblázni a napodat,magamtól kiindulva úgyse úgy lenne ahogy elterveztem,de te tudod..
Ülj le írd milyen óráid vannak stb.. és oszd be a napod,te tudod az igényeidet nem mi :)
örülnék ha ilyen lenne..
6kor kelek hogy 8ra beérjek az iskolába, fél3ig tanitás. hétfőn délután 4ig táncpróba - szalagavató-, kedden hazaérek 4re, 5-7ig németóra, szerdán 3-4ig gitár(ekkor van a legtöbb szabadidőm, mer ienkor hazaérek 5re) csütörtök-péntek rögtön suli után 3-tól este 9ig munka.. emellett készülök az érettségire, okj-s szakácstanfolyamot végzek (gimnázium mellett), van egy barátnőm akivel nem KELL hanem szeretek lenni, plusz itthon én fözöm a vacsorákat és ebédeket.
nem kell rendszerezni az életed, rendszerezve van az.. kialakult mikor hova kell menned, maradék szabadidődet meg töltsd hasznosan.
nekem is ilyen kb. én is 8.os vagyok
nekem sincs időm meg kedvem se sportra de a felvételi után jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!