Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan alakítsam ki a napirend...

Hogyan alakítsam ki a napirendemet? Rendszerezni akarom az életemet?

Figyelt kérdés
Jó lenne ha tudnék minden nap ugyanakkor tanulni.De nagyon elfoglalt vagyok. Felvételi előkészítőre járok heti 4-szer. 7-kor kelek, hogy 8-ra beérjek és 13:00-ra vagy ha 6 órám van 14:00-ra érek haza. 14:30-tól 16:00-ig előkészítő. Ez így van hétfőn, szerdán, csütörtökön. Kedden szabad vagyok. Pénteken 15:00:tól 16:00-ig magántanár. És 17:30-tól 18:30zól sorozat a tv-ben. 20:45-től meg tv-zek.
2011. jan. 16. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit akarsz ezen még összeállítani?? :D:D
2011. jan. 16. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát példáau:

- mikor feküdjek le?

Nagyon nagy az alvásigényem, de 10-nél hamarabb nem tudok lefeküdni és nekem minimum 10 óra lenne az alvásigényem.És reggel alig tudok kijönni az ágyból.

-mikor tanuljak?

Mint írtam, egész nap rohangálok ide-oda, és egyszerűen nincs időm leülni tanulni.

-mikor és mennyit legyek szabad levegőn

Annyit vagyok kint télen, amíg elmegyek az iskolába reggel meg vissza. Délután szintén oda-vissza. De az iskola 200m -re van . Nyáron szeretek kint lenni.

-mikor és mennyit gépezzek?

Mostanában eléggé rászoktam.

2011. jan. 16. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
18:30 után tanulj,és ha nagy az alvás igényed akkor ne tévézz este hanem feküdj le.
2011. jan. 16. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt mind te tudod.

Miért akarod betáblázni a napodat??

Egyszerű ,mikor vége a sorozatnak elmész letusolni átnézed még a leckét és lefekszel,úgyis elalaszol hamarabb :)

Gépezni meg akkor gépezz mikor van időd,nem kell tanulni.

Szerintem h¨lyeség betáblázni a napodat,magamtól kiindulva úgyse úgy lenne ahogy elterveztem,de te tudod..

Ülj le írd milyen óráid vannak stb.. és oszd be a napod,te tudod az igényeidet nem mi :)

2011. jan. 16. 17:57
 5/6 bumbi02 ***** válasza:

örülnék ha ilyen lenne..

6kor kelek hogy 8ra beérjek az iskolába, fél3ig tanitás. hétfőn délután 4ig táncpróba - szalagavató-, kedden hazaérek 4re, 5-7ig németóra, szerdán 3-4ig gitár(ekkor van a legtöbb szabadidőm, mer ienkor hazaérek 5re) csütörtök-péntek rögtön suli után 3-tól este 9ig munka.. emellett készülök az érettségire, okj-s szakácstanfolyamot végzek (gimnázium mellett), van egy barátnőm akivel nem KELL hanem szeretek lenni, plusz itthon én fözöm a vacsorákat és ebédeket.

nem kell rendszerezni az életed, rendszerezve van az.. kialakult mikor hova kell menned, maradék szabadidődet meg töltsd hasznosan.

2011. jan. 16. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen kb. én is 8.os vagyok

nekem sincs időm meg kedvem se sportra de a felvételi után jobb lesz

2011. jan. 16. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!