Hogyan lehetne rendszerezni?
Figyelt kérdés
Menstruációm hosszu, és viszonylag rdszertelen miota nem szedem a fogamzásgátlót (április). Tesót tervezünk, de igy nehéz lesz...
Tudom, h nőgyógyász tud személyre szolo megoldást adni, csak dolgozom- kislányom bölcsis, plusz a dolgaink intézése...várom mikor tudok elszabadulni a dokihoz (szabadnap) Addig azért érdeklődnék kinek mi vált be???
Vagy mit lehet tenni?
2010. okt. 31. 09:54
1/11 A kérdező kommentje:
A köv dátumoktol volt meg:
Ápr 8
május 6
junius 13
julius 24
szeptember 6
oktober 25
2010. okt. 31. 09:58
2/11 anonim válasza:
Nekem a cickafark tea bejött:) Fogigátló után nekem is volt 29-52 napos ciklusom. Így, hogy iszom 32-33 napos lett. De a babó még mindig várat magára:(
3/11 A kérdező kommentje:
Miota iszod a teát? Mennyi idő alatt "használ"??
Drogériában lehet kapni ugye?
2010. okt. 31. 10:39
4/11 anonim válasza:
Júliusban kezdtem, akkor 29 napra jött meg (előtte 46 napos volt, azelőtt 52!), augusztusban is ittam de nem minden nap akkor 42 napos volt. Szeptemberben is megpróbáltam ahogy kell napi két csészével, így 33 napos volt. Szóval szerintem használ, vagy legalábbis nagyobb bajt nem csinált, mint ami volt. Lehet kapni gyógynövényboltban, drogériákban és nem is drága 300 Ft körül van. Remélem tudtam segíteni
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy próbát mindenképp megér!! Kedden majd veszek egyet....
2010. okt. 31. 13:53
6/11 anonim válasza:
Én is úgy voltam vele, hogy jobban elrontani már nem tudom, ha megpróbálom. Sok sikert!
7/11 anonim válasza:
Én is a cickafarkat hallottam most akarok venni.Meg a premens tablettát.Arról mi a véleményetek?Leehet a ketőt együtt?
8/11 anonim válasza:
Nekem pecsételő vérzésem van arra is jó?
9/11 A kérdező kommentje:
Múlt héten vagy hogy még az e vitamint írta vki??
Na de a teára kiváncsi vagyok, mert az igazság szerint kislányom születése előtt is hosszu ciklusaim vtak, de ilyen 1-2 napos eltéréssel kiszámithato volt...
2010. okt. 31. 16:30
10/11 anonim válasza:
Sajna a premens tablettát vagy mi az azt nem ismerem és azt sem tudom lehet-e a kettőt együtt. Szerintem nem jó keverni. Vagy az egyik, vagy a másik. Az e vitamin a méh nyálkahártyát vastagítja, nameg a fiúknak használ állítólag, ha gond van az ebihalakkal. Én nem nagyon hiszek az ilyen hókusz-pókuszokban, de mint fentebb írtam, nekem a cickafark tea jó volt. Ki kell próbálni, főleg ha nem sok veszteni valója van az embernek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!