Lassan két hónapos kislányom már a születése óta bukik. Minden nap és ez teljesen felborítja a napirendemet is. Mit tegyek?
Ez természetes tudom, nem nagyon zavarja, bár már figyelem, hogy nem sír-e ez miatt. Nem marja-e már a nyelőcsövét.
Büfiztetés nálunk különösen megy, kell mennie emiatt. Nem büfizik mindig még 10 perc után sem.
Óvatosan tesszük le aludni, ha elaludt kaja után, vagy ha játék után kezd aludni és elaltatom, elringatom.
És fél óra múlva hallom, hogy nyöszörög. Már tudom, hogy m az oka, ott a buki nyom a feje alatt és az arcán.
És nem tudom már visszaaltatni.
Innentől kezdve nyűgös is lesz és kész, elcsúszom a napirendemmel és nem alussza ki magát napközben, estére meg teljesen elfárad.
Mit tegyek? Vagy várjak türelemmel, amíg elmúlik?
Nálunk is kábé ez volt...egészen 7 hónapos koráig. Most már alig bukik, de még néha előfordul. 8.5 hós. Letenni se tudtam sehova, mert állandóan visszajött neki a tej. Nálunk könnyen ment a böfi általában, viszont egész nap nem győzött böfögni. 2 óránként evett és alig lehetett vele játszani, mert egyből kibukott belőle.
Kitartás, majd csak vége lesz. De egyébként minden korszakban van valami. 3 hósan örültem, hogy végre elmúlt a hasfájás, egy pár hétre rá jöttek a fogzási tünetek, tegnap kezdett el kibújni az első foga. Már várom, mi lesz a következő:S
kell büfiztetni, nem baj ha nem büfizik 10 perc után. orvosok azt mondják, bukós bakákat szopi után fél óráig kell függőleges helyzetben tartani!!!
Ne legyél türelmetlen, tudom nem a legkényelmesebb a válladon egy babával sétálni de próbáld ki! közben finoman ütögesd a hátát és néha guggolj le kicsit :)
Nálunk a hozzátáplálással javult, majd el is múlt a dolog!
Kitartás!
az én babám 8 hós lesz,még mindig bukik. Mindegy neki,hogy gyümölcs vagy főzelek,azért valami mindig folyik kifelé..eleinte borzalmas volt,minden össze-vissza volt hányva,naponta kb 3-4x öltöztettem át,ja és magamat is..
Bukós tápszert megpróbálhatod,de nálunk alapvetően semmi sem segített,majd elmúlik.
De azt el kell ismerni,hogy egy masszívan bukó babával nagyon nehéz tud lenni,eszik-bukik-eszik-bukik,ettől aludni sem tud rendesen,én is nagyon kivoltam ettől mostmár azért sokkal jobb a helyzet.
anyatejes a picim. Bocsánat, hogy csak most írok.
Olvastam a hozzászólásokat, akkor ez természetes tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!