Mit csináljak? Tönkre teszi az életemet!
A 6.-ba járok, nem vagyok túúl népszerű gyerek....de azért vannak jó barátaim az oszt.-ba.És van 1...Felaíciának hívják..Még amikor 2.-osok voltunk, akkor neki volt a legjobb barátnője az anett.(most nekem ő a legjobb az osztályban)És azt mondta tönkre teszi az életemet...De csak azért mert az anett velem barátkozott és hanyagolni kezdte őt, mert népszerű lett a Felícia...És végül is eddig sikerült tönkre tennie..Az Anett már tudja, és ő is harcol a Felícia ellen, mert esküdt ellenség.Már...de kisebb nagyobb pletykákkal elriasztja előlem az ebereket, neki sok barátja van, és azokat ellenem fordítja.Pl.:mindig amikor én vagy az anett oda néz, egyfolytába el kezdenek nevetni....Hangosan....És ez már rohadtul idegesít..És egyszerűen már minden szörnyűséget megtett ellenem amit csak lehetett az emberiség történelmében...De tényleg!!Még csak a kisebb gondokat soroltam fel!!mindig kicsúfolnak minket, mindenki előtt leégetnek. és még sorolhatnám...Légyszíves már majdnem minden este sírok emiatt, hogy ez a banya minden nap mit csinál...Mindig valami új.Már komolyan rettegek a következő naptol!Ez tényleg Komoly ügy és nagyon szépen megköszönöm azokat akik értelmes válaszokat írnak.
Inkább legyen egy igazi barát,
minthogy több, akik igazából
utálnak. :(
Miért kezdődött rögtön a 2. hét veszekedéssel??
Ez nem szép dolog egyikőtöktől sem...
Szerintem kérjetek bocsánatot és beszéljétek meg hogy kinek mi nem tetszik!! Mert ez a folytonos veszekedés,sírás nem jó
Szia!
Jajj nagyon sajnállak! Én is 6.-os vagyok! Nekük szerencsére nincsenek ilyen problémák!
Előttem szólónak: Miért ne lehetne 2. héten veszekedni? Ezt akkor kell amikor kikívánkozik belőled! Engem utsó nap akart megölni a barátnőm, de tényleg megölni!
Nincs Bátyád/Nővéred aki helyrerakná a kiscsajt?? Vagy népszerű 5.-esek akik szeretnek a nyagyobbakkal lógni de a 6.-ból nnincsenek ismerősei? Mert ha van ilyen akkor lehet mellléd állna a haverjeival és esetleg néhányan a Felícia barátai közül is meggondolnák magukat, mert veled vannak népszerű gyerekek???
De ha ez sem megoldás szólj az ofődnek vagy egy tanárnnnnnak aki nagyon kedves veled esetleg a szüleidnek!
KITARTÁS!!! Sok erőt kívánok a nehéz napokhoz!!!
Ági
11/L
Hát...tökjó,hogy neked ilyen problémáid vannak XD
Amúgy verd szét a kiscsajt aztán leáll.Vagy ne figyelj rá.Egyszerű.
ne verd meg.:))
csak neekd vonják le a magaviseleted.
és szerintem hygd békén,ne foglalkozz vele...
ha nagyon fontos,elmehetsz másik suliba.
ujra kezdte...nem tudom mit tegyek és mindegyik válaszolónak a tippjét köszönöm de nem értitek nem tudom levegőnek nézni...És nem tudom szétverni mert 1 est adnak...
egyszerűen már majdnem 10en vele vannak és ellenem fordulnak, mert bedumálni nekik a felícia valami szöveget,hogy vele legyen basszus már megint sírok....:(
óóó utolsó voltam...
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.
ha ennyire barmok lennének az osztályomba akkor sulin kívűl behúznék egyet neki.h rohadjon mg a szája.hülye p1csák.jajj de tudom őket rühelni!!!X(
Szia,
én ugyan már nem vagyok kamasz, de tökéletesen megértem a problémád. Azt hiszem, csak úgy tudsz jól eljárni, ha felül emelkedsz rajta és megbeszéled vele a dolgot. Kezdheted úgy is, hogy közlöd, felnőttként és nem gyerekként szeretnél vele beszélni. Úgyhogy tegye félre a gyerekes viselkedést, hátha hat rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!