Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elrontom az életemet? Most...

Elrontom az életemet? Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Eddig teljsen normális kamasz voltam. Most meg egyre inkább én is megyek át ribancosba... Nagy késztetést érzek rá, hogy én is tegyek fel 'olyan' képeket a netre, egyre rövidebb és rövidebb ruhákba bújok. Sminkelem is magam, bár suliba csak cerkát használok. Gyakorlatilag már mindenemet szőrtelenítem. Olvasom sok helyen, hogy a normális pasik az ilyeneket kiröhögik, és hasonló fiúkat találnak majd a ribanc csajok is. Aztán gondolkodtam, hogy nem is kell nekem komoly kapcsolat, nem érdekel különösebben. Egyébként meg van hobbim, jó tanuló vagyok, tehát ezeket még nem befolyásolta a változás. Tulajdonképpen nem is tudom ezt miért írom le ide. Azt hiszem segítségre van szükségem :S egyre ribancosabb leszek, és élvezem is, az a baj.

14/L

2010. jan. 14. 18:45
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
egyébként "élvezem az életet" dolgot vallom, bulizós vagyok, de nem discokba járok, hanem rock/punk koncertekre. nem cigizek, viszont az ivás hogy úgy mondjam nem esik nehezemre, pedig egy sör is rendesen befolyásol. apukám mindig tudja hogy mit iszok és mennyit. azt mondta, hogy így ihatok, ha tudja. szeretné ha mindig elmondanám neki előre, vagy ott lenne. a koncerteken, bulikon van, hogy ő veszi nekem. persze ne azt képzeljétek, hogy hulla részeg leszek, hanem pl havi 1-2-3 sör, nyáron és szilveszterkor esetleg több és többféle. nyáron kertipartikat szoktunk tartani, átlag heti 2-3-at, ott mindig úgy ittam, hogy apa is látta.
2010. jan. 14. 18:48
 2/21 anonim ***** válasza:

Ha ezt egy 16-17 éves láyn írná azt mondom semmmi gond, de te még álltalánosba jársz.

az hogy késztetést érzel arra hogy lengén öltözz stb... ez a hormonok okozzák, de inni ne igyál, még akkor sem ha apa megengedi, nem azt mondom hogy szilveszterkor egy pár korty pezsgö meg árt, de azért te rendszeresen bulikba iszol álltalános iskolás létedre.

2010. jan. 14. 18:57
 3/21 A kérdező kommentje:
konkrétan a radlerről van szó. abban tulajdonképpen minimális az alkohol.
2010. jan. 14. 18:59
 4/21 A kérdező kommentje:

és ezekkel a hormonokkal mit lehet kezdeni?

késztetést érzek arra is, hogy minden srácra rámásszak, sőt, általában... tudom, ez nagyon nem helyes. de nem tudok tenni ellene. mindenhol ezt látom. hülye ribanc lettem én is. beálltam a sorba. és nem tudok vele mit kezdeni :S

2010. jan. 14. 19:01
 5/21 anonim ***** válasza:

Hát ha ribänc akarsz lenni...magánügy.

Az,hogy apád megengedi az ivást...hát..de legalább tudja hol vagy,vagy veled van...vigyáz rád.

2010. jan. 14. 19:19
 6/21 anonim ***** válasza:
57%
ja,és remélhetőleg ez a késztetés majd elmúlik.Elég szarul néznél ki,ha még 80 évesen is ribanc lennél.
2010. jan. 14. 19:21
 7/21 A kérdező kommentje:
koncertekre oda járok, ahol ő dolgozik, a biztonságiakat ismerem, le van beszélve a munkatársakkal is, hogy ha gáz van, akkor majd megyek hozzájuk, tök jól elvok velük, alapból.
2010. jan. 14. 19:24
 8/21 A kérdező kommentje:
egyre ribancosabb leszek, de nem akarom. de mégis az leszek, mert tetszik. de ne jó ez így, tudom. de még is tetszik. teljesen nem értem.
2010. jan. 14. 19:26
 9/21 anonim ***** válasza:
Hát ebbe csak az a gáz,hogy ha egyszer megváltozik a véleményed,de már mindenki ribancnak ismer meg,akkor utána elég nehéz lesz adni a szent szüzet,az ártatlant ,ha akkor éppen az fog tetszeni.
2010. jan. 14. 19:41
 10/21 anonim ***** válasza:
Én is 14 vagyok, elmúlik. Én ilyen szempontból "mégrosszabb" vagyok, végletből végletbe változok, de élvezem. Az a lényeg. Hagyd, majd kialakul és kész. Amúgy beszélhetnénk msn-en, ha gondolod, talán rokonlélek vagy... :D
2010. jan. 14. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!