Elrontom az életemet? Most akkor mi van?
Eddig teljsen normális kamasz voltam. Most meg egyre inkább én is megyek át ribancosba... Nagy késztetést érzek rá, hogy én is tegyek fel 'olyan' képeket a netre, egyre rövidebb és rövidebb ruhákba bújok. Sminkelem is magam, bár suliba csak cerkát használok. Gyakorlatilag már mindenemet szőrtelenítem. Olvasom sok helyen, hogy a normális pasik az ilyeneket kiröhögik, és hasonló fiúkat találnak majd a ribanc csajok is. Aztán gondolkodtam, hogy nem is kell nekem komoly kapcsolat, nem érdekel különösebben. Egyébként meg van hobbim, jó tanuló vagyok, tehát ezeket még nem befolyásolta a változás. Tulajdonképpen nem is tudom ezt miért írom le ide. Azt hiszem segítségre van szükségem :S egyre ribancosabb leszek, és élvezem is, az a baj.
14/L
Ha ezt egy 16-17 éves láyn írná azt mondom semmmi gond, de te még álltalánosba jársz.
az hogy késztetést érzel arra hogy lengén öltözz stb... ez a hormonok okozzák, de inni ne igyál, még akkor sem ha apa megengedi, nem azt mondom hogy szilveszterkor egy pár korty pezsgö meg árt, de azért te rendszeresen bulikba iszol álltalános iskolás létedre.
és ezekkel a hormonokkal mit lehet kezdeni?
késztetést érzek arra is, hogy minden srácra rámásszak, sőt, általában... tudom, ez nagyon nem helyes. de nem tudok tenni ellene. mindenhol ezt látom. hülye ribanc lettem én is. beálltam a sorba. és nem tudok vele mit kezdeni :S
Hát ha ribänc akarsz lenni...magánügy.
Az,hogy apád megengedi az ivást...hát..de legalább tudja hol vagy,vagy veled van...vigyáz rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!