Kamaszfiúk és lányok miért és hogyan lázadtok ma a szüleitek, a társadalom és az iskola ellen? Miért vagytok haragban világgal dühöngő ifjúság?
*Bojler
(Köszi, örömöt okoztál vele :))
Mert kamaszok, ennyi. A kamaszok lázadoznak, ez mindig is így volt, így van, és így is lesz. Nem kell emellett semmiféle kidolgozott társadalomkritikával bizonygatni.
#11: Elég silány ember lehetsz, ha a Facebook elcseszte a kamaszéveidet. Hülyeség, amiket írsz. Nekem nem úgy tűnik, hogy bármilyen kamaszt is zavarná a sok antiszociális kocka. Mind elvagyunk a saját kis világunkban.
Én nem vettem még észre ezt a "dühöngő ifjúságot", pedig én magam is még a kamsz éveimet taposom. Iinkább elkeseredettnek mondanám a tiniket, mintsem dühöngőnek.
Miért ilyen a generációm? Nézz körül egy kicst a világban vagy egyszerűen csak nézd meg a híradót. És vannak olyan dolgok, amik felett szerintem nem lehet szemet hunyni, amitől ilyenek a tinik, mint amilyenek.
Lázadni minden generáció lázad. Én személy szerint max ordibálok egy kicsit a szüleimmel, nálam ezzel kimerül a "lázadás". Mire gondolsz, mint új fajta lázadás eszköz?
Amúgy érdekelene, hogy hány éves vagy kérdező...
Valóban vannak olyan dolgok, amelyek felett nem lehet szemet hunyni. Úgy tűnik mindenki kezdi nyitogatni az ajtókat és beengedni a kívülről jött ingereket. Ám hogyha ezt beengedjük az erőszakot is generál, mivel nem tudunk vele mit kezdeni. Egyértelmű a lázadás egy társadalom ellen, ami kaotikus. Az életkoromat nem szeretném feltüntetni. Mindig ilyenkor az a kényszerképzetem támad, hogy az írás alapján még fiatalnak tűnök.
Egyik válaszolótól kérdezném: miért nem szereted az egyházi iskolákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!