Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszfiúk és lányok miért és...

Kamaszfiúk és lányok miért és hogyan lázadtok ma a szüleitek, a társadalom és az iskola ellen? Miért vagytok haragban világgal dühöngő ifjúság?

Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 15:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok haragban senkivel.

17/f

2014. aug. 17. 15:15
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
najó....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2014. aug. 17. 15:20
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Valaki nem tud eladó lucfenyőt?
2014. aug. 17. 15:24
 4/28 A kérdező kommentje:
Mégis úgy látom sokaknak problémája van a világgal.
2014. aug. 17. 15:33
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

hogy miért? mert kinyílt a szemünk, látjuk mi van a mai világban, és tudjuk, hogy ez jobb is lehetne? és mivel még fiatalok és naivak vagyunk bennünk van a remény, hogy sikerülhet!

szülőkkel meg annyi, hogy úgy éezzük, vagy annyira érettek, hogy saját nézőpontunkat képviseljük

2014. aug. 17. 16:22
 6/28 anonim ***** válasza:
51%
érezzük*
2014. aug. 17. 16:23
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szüleim ellen lázadok. De igen, felnőttem, és átlátok sok mindent, amit pár éve még nem.

Itt vagyok 19 évesen, tanulok, a szüleimmel élek. Jövőre végzek a sulival, lesz egy szakmám. Mindenki ajánlotta, hogy ez jó, van jövője, és még érdekel is, menjek és csináljam. Közben már egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy én ebből meg fogok élni. Nem tudom továbbképezni magam, nem kerülnék be az egyetemre. Így nehéz lesz. Apukámat kirúgták, ez sem kedvez a helyzetünknek. A kevés tartalékhoz kellett, hogy nyúljon. Mi lesz így velünk?

És akkor tessék, itt vagyok felnőttként, eltarthatnám már magam, és segíthetnék nekik, ehelyett, még mindig ők tartanak el engem.

Lassan szeretném megalapozni a saját önálló életemet, de hogyan, miből?

Kilátástalanság van, ez a helyzet...

2014. aug. 17. 16:30
 8/28 A kérdező kommentje:

Nem az a helyzet, hogy kilátástalanság van. Az a szomorú helyzet, hogy Neked és nektek teljesen igazatok van. Határozottan örülök, hogy nem ebben a mai társadalomban kellett leélnem kamaszéveimet. Na nem mintha matuzsálemi korú lennék.

Mennyire számít szerintetek a család mint első szocializációs színtér a fejlődésetekben, az individuum kialakulásában? Azaz nem lehet a családszétesés szerepet játszik a fiatalok lázadásában vagy az, hogy nincs előttük egy minta? Médiával is sokan táplálkoztok és az is megfekszi a gyomrotokat.

2014. aug. 17. 16:37
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Hu de beteg vagy :D Honnan tudjuk? Ez nem tudatos.
2014. aug. 17. 18:39
 10/28 anonim ***** válasza:
88%

#3: Érdeklődj a közeli faiskolákban, de minek neked lucfenyő? :D

Nem vagyok haragban senkivel, de ha az ember nem csukott szemmel él, nem hiszem el, hogy nem dühíti a mai világ: Miért gondolkozik még akárki is azon, hogy a nőknek/melegeknek(és más szexualitásúaknak)/más rasszba tartozóaknak mennyi joguk legyen? Miért nem egyszerűbb, hogy "én is ember vagyok, te is ember vagy, legyenek egyenlő jogaink"? Mert nyilván már jobb a helyzet, mint pl a 60-as években, de ez a mostani Fergunson ügy igenis feldühített.

Valamint nem tudom, mit fogok kezdeni magammal, amikor egyedül kell majd élnem, megoldani a dolgokat, pénzt keresnem, és családot alapítanom. El se tudom képzelni. De az iskolámnak köszönhetően tudom 5 nyelven a Miatyánkot (a véleményem a vallásos iskolákról más kérdés)

2014. aug. 17. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!