Lányok! Ti is megbeszéltek ilyeneket anyukátokkal? Többi lennt.
Figyelt kérdés
18 éves vagyok tegnap voltam először nőgyógyásznál ,mert nem jött meg . És utána én anyunak elmeséltem mindent mi,hogy volt ,mit mondott az orvos. Egyik barátnőm azt mondta,hogy szerinte túlzás ilyet elmesélni anyukámnak. Szerintetek?2014. aug. 2. 19:02
11/16 anonim válasza:
Na, akkor kövezzetek meg, de erősen kétlem, hogy részletes beszámolókba bocsátkoznék. Legfeljebb megemlíteném, hogy voltam, meg persze a vizsgálat eredményét. Nem mintha olyan szörnyű lenne a kapcsolatom vele, egyszerűen arról van szó, hogy ilyesmit senkivel sem szeretek megosztani.
12/16 anonim válasza:
En is azt mondom h tök. Jó. H mindent megtudtok beszélni .én is mindig anyummal megyek dokihoz vagy utana megbeszéltük hogy mi volt. Ugyanaz a dokink. 28n
13/16 anonim válasza:
Nekem nem volt jó kapcsolatom anyukámmal, semmi intim dologról nem volt hajlandó beszélni, mindent könyvekből, kortársaktól és tapasztalatból tanultam meg. Nagyon hiányzott nekem a segítsége, irigylésre méltó a helyzeted.
Pont ezért a lányommal olyan kapcsolatot alakítottam ki, amiben nincsenek tabuk. Remélem, ez így is fog maradni.
14/16 anonim válasza:
Most azonnal felejtsd el, hogy ez túlzás lenne, az a normális, ha mindent meg tudsz vele osztani. Én pár évvel fiatalabb voltam amikor először mentem nőgyógyászhoz, de annyira féltem, hogy megkértem, hogy jöjjön be velem. Persze ez egyszeri eset volt, de akármikor megyek azt mindig elmesélem, sőt sokkal intimebb dolgokról is tud (elmondtam az első együttlétet, meg néha viccelődünk is ilyen dolgokon). Inkább mond meg a barátnődnek, hogy jobban tenné, ha ő is elmondana mindent az anyukájának, mert ő az aki mindent tud róla, a legjobban ismeri és mindig ő lesz neki a legfontosabb, szóval szeretné is tudni akármi baja van. 19/L
15/16 anonim válasza:
Szerintem ez normális, hogy őszinte legyek velem anya el is jött! Én azt tartom furcsának ha egy lány nem tud mindent elmondani az anyukájának! :)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2014. aug. 11. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!