12-18 évesek ti anyutokkal vagy aputokkal milyen kapcsolatban vagytok? Jól kijöttök, nem nagyon beszéltek vagy ellenkezőleg sok mindent megbeszéltek, folyton veszekedtek stb?
Szia!
Anyával jobb viszonyom van mint apával anyával több mindent megbeszélek.Amikor összeveszünk akkor én bemegyek a szobámba átgondolom hogy kinek van igaza és általában anyának van igaza.Akkor kimegyek és bocsánatot kérek tőle.Ennyi 12/L
köszi a válaszokat=)
én 15 vagyok és anyával szinte mindent megbeszélünk,régen sokat veszekedtünk de már középsuliba kerültem és megváltozott az életem is és énis.apával nem beszélünk olyan magánéleti dolgokat de vele is jóba vagyok=)
Jóban vagyok mindkettőjükkel, de apu megkattan, ha fiúkról van szó... pedig mindegyikük csak haver, nem értem, miért nem lehet hagyni engem 2-3 fiúval DVDzni a szobámban. Anyuval tényleg mindent megbeszélek, neki a hatalmas baklövéseimet is el szoktam mesélni, segít kimászni belőle:) Akkor vesztem össze nagyon apámmal, mikor már majdnem összejöttem azzal a fiúval, akibe nagyon szerelmes vagyok. Elvette a mobilomat és lekoptatta a srácot-.-" Azóta még mindig haragszom rá egy kicsit.
13L
Anyuval sokkal jobb a kapcsolatom, neki szoktam több mindent elmondani, de azért nem mindent. Nekem is lehetnek titkaim. :)
Apuval kb. semmit sem beszélünk, nem részletezném miért...Ha mégis beszélünk, akkor is csak veszekedés lesz a vége.
15/L
Anyuval kb napi szinten veszekszek, mindig haragszik valamiért, de inkább neki mondom el a bizalmasabb dolgokat. Apuval nem nagyon szoktam beszélgetni, max a macskákról meg kutyákról, meg, hogy kaptam-e jegyet aznap. Amolyan "apuci kicsi lánya vagyok", nagyon szeret engem, de néha úgy érzem magam mellette, mintha 4-5 éves lennék :D Apu mindent megvesz nekem, amit csak akarok, és ez tök jó, bár mások szemében elkényeztetettnek tűnhetek emiatt.
13,5/L
Apukámmal úgy általánosságban jól kijövök, de hogyha valami olyan téma jön szóba, amiből az derül ki, hogy elmúltam már 10 éves, akkor apa nagyon hülyén viselkedik velem :8
Anyukámmal viszonylag jól megvagyok, csak női témákról nem tudok vele beszélgetni sajnos
13.5 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!