Milyen program ( oka ) t csinálnátok holnap Anyukátokkal, ha rátok bízná, hogy eldöntsd ( hogy hová menjetek )?
Anyukám holnap szabadnapos lesz, és azt mondta, hogy elmegyünk valahova kirándulni, de ő nem tudja, hogy hova menjünk.
( Ha ez lényeges, mi a Balaton déli partján élünk, és mondjuk nem szeretnénk Debrecenbe menni a távolság miatt. -> Tehát valami közelebbi pontot szeretnénk. )
Ha van valamilyen ötletetek, vagy pont a Ti városotok, akkor szívesen olvasnám az ötleteteket! ( Esetleg ahol voltatok, és valami különleges látnivaló volt, akkor az is szívesen olvasnám. )
( 13 éves lány vagyok, Anyukám pedig 55 éves, és a szüleim elváltak. )
szerintem keszthely jó ötlet, nagyon szép. Veszprém is jó lehet az állatkert miatt, ugyanígy Székesfehérvár is gyönyörű, nagyon hangulatos a belvárosa.
Kaposvár is jó kis hely, ott még villamosozni is lehet :)
Köszönöm a válaszaitokat ! Vonatozni - háát nem tudom, de valószínű, hogy autóval megyünk.
Kaposvár ( itt a múlt vasárnap voltunk, a Magyar Nemzeti Cirkuszban ), Veszprém ( az Állatkertben már nagyon sokszor voltunk ), Székesfehérvár ( egy kicsit messze van );
tehát maradt: Siófok vagy Keszthely...:)
U.i.: Ha hazaértünk, leírom, hogy hol voltunk, de addig még szívesen olvasnám az ötleteket !
Köszönöm a válaszodat! Pár héten belül megyünk ( Anyukámmal és a 35 éves Nővéremmel ) Sárvárra és környékére üdülni.
Akkor biztosan elmegyünk Sopronba, és megnézzük, amiket ajánlottál.
Most úgy döntöttünk, hogy egy órán belül elindulunk Keszthelyre.
Keszthelyen voltunk, és NAGYON jól éreztük magunkat! Odafelé megebédeztünk egy hangulatos kis étteremben, Keszthelyen pedig sétáltunk, és felültünk a városnéző kisvonatra ( ami 50 percet ment, és a mólón ki lehetett szállni 10 percre ).
U.i.: Mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm az ötleteket!
Szia!
Én vas megyei vagyok és Sárvár is biztos tetszeni fog, a fürdő nagyon szép! Sopron is szép hely és ha van időtök, akkor ugorjatok be Szombathelyre is! Nagyon szép a főtere, meg van egy csónakázó tó is, de nem tudom, lehet-e még ilyen időben bérelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!