Lányok! Ti is megbeszéltek ilyeneket anyukátokkal? Többi lennt.
Dehogy túlzás!!
A saját anyukánknál jobban senki nem ismer minket. Senki! :) Szóval ha ilyeneket meg tudsz vele osztani, az több mint jó :) Anyukák adják a legjobb tanácsokat, hiszen nagyon tapasztaltak. Úgyhogy simán! :) Én is megbeszélek vele mindent :)
Ui.: Nekem is van egy olyan 'barátnőm' (hosszú történet..) aki furcsán néz rám és a legjobb barátnőmre. Ugyanis mi mindent elmesélünk itthon, ő viszont semmit nem tud megosztani az anyukájával.. Szerintem ő járt rosszabbul :)
16L
Én lányos anyuka vagyok. :) Nagyon remélem, hogy a lányom és köztem ilyen jó lesz majd a kapcsolat. ;) Még ovis, de elképzelni nem tudom, hogy ezek a dolgok tabu témák legyenek nálunk. :) Én anno nem tudtam ilyen dolgokat megbeszélni anyuval, de mára már vele is megváltozott a kapcsolatom, jelenleg nincs vele se tabu téma! :)
27L
Elég rossz kapcsolatom van anyukámmal, de még is mindent elmondok neki. 32hetes terhes vagyok. Mióta kiderült, hogy terhes vagyok jobb viszonyunk van de nem sokkal.
Annak ellenére mindent megbeszélünk, segítünk egymásnak. Még ha durci-murcizik is mindig ott vagyok és segítek még ha csapkod körülöttem akkor is. Néha úgy érzem, hogy utálom mert sokszor nagyon ellenséges...DE mégis csak az anyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!