Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok! Ti is megbeszéltek...

Lányok! Ti is megbeszéltek ilyeneket anyukátokkal? Többi lennt.

Figyelt kérdés
18 éves vagyok tegnap voltam először nőgyógyásznál ,mert nem jött meg . És utána én anyunak elmeséltem mindent mi,hogy volt ,mit mondott az orvos. Egyik barátnőm azt mondta,hogy szerinte túlzás ilyet elmesélni anyukámnak. Szerintetek?
2014. aug. 2. 19:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem túlzás sőt jó hogy ilyen viszony van kösztetek maradjon is vagy 100 évig... jól teszed ha úgy érzed megtudod vele osztani az ilyen dolgaidat is hisz ki más ismerne jobban mint az anyukád!!Tényleg ritka az ilyen kapcsolat... 26/L
2014. aug. 2. 19:13
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy én is megbeszélem a nevelőanyukámmal most hogy babát várok tabuk sincsen köztünk mindenről tudunk beszélgetni pedig nem élünk jó ideje együtt sőt ő a ország másik felében él de ha bármi van ő az akit nyugodtan felhívhatok.Bocsi a hibákért telefonról vagyok.26/L
2014. aug. 2. 19:16
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. aug. 2. 19:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy túlzás!!

A saját anyukánknál jobban senki nem ismer minket. Senki! :) Szóval ha ilyeneket meg tudsz vele osztani, az több mint jó :) Anyukák adják a legjobb tanácsokat, hiszen nagyon tapasztaltak. Úgyhogy simán! :) Én is megbeszélek vele mindent :)

Ui.: Nekem is van egy olyan 'barátnőm' (hosszú történet..) aki furcsán néz rám és a legjobb barátnőmre. Ugyanis mi mindent elmesélünk itthon, ő viszont semmit nem tud megosztani az anyukájával.. Szerintem ő járt rosszabbul :)

16L

2014. aug. 2. 20:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam ilyenekről, de még kevésbé intimebb, személes dolgokról sem beszélni vele. Nekünk nem jó a kapcsolatunk.... Én örülnék, ha lehetne ilyenekről beszélni mert sokkal könnyebb lenne minden, de sajnos nem lehet. Őt nem is érdekli, nem foglalkozik ilyesmikkel, mármint olyan mintha nem tetszene neki, hogy lány vagyok vagy ne tudom. Az ilyen lányos témákat mint a menstruáció, öltözködés például annyira furcsán kezeli, próbál kibújni alóla. Még most is szégyellem és néha sírok is mikor megjön mert anyukám nem túl jól kezelte a dolgot. Nyilván az iskolában volt biológia óra meg felvilágosítás is, de egy anyukától teljesen más lett volna hallani az ilyeneket és nem is foglalkoztam vele. Mikor először megjött akkor nagyon megijedtem, féltem és sírtam miatta, nem mertem róla szólni senkinek, de ugye, anyukám észrevette. Nem mondott róla semmit, meg sem próbált nyugtatni, hogy nincs semmi baj és, hogy ez normális. Addig bőgtem, amíg el nem múlott, aztán a következő hónapban szintén. Valamint más téren is voltak és vannak problémák, mint a melltartó, bugyi, csinosabb ruhák és a szőrtelenítés is egy-egy nehezebb pont volt. Biztos könnyebb lenne, ha olyan igazi-anya lánya kapcsolatunk lenne, de így, hogy nem ismerem, hogy az milyen nem is vágyom rá. Nekem olyan furcsának tűnik, mintha nem is lenne igaz csak megjátszanák. Én nem tudok ilyenekről beszélni anyukámmal és ezért nekem furcsa, ha mások jóban vannak. Gondolom a barátnődnél is hasonló az oka.
2014. aug. 3. 03:37
 6/16 anonim ***** válasza:

Én lányos anyuka vagyok. :) Nagyon remélem, hogy a lányom és köztem ilyen jó lesz majd a kapcsolat. ;) Még ovis, de elképzelni nem tudom, hogy ezek a dolgok tabu témák legyenek nálunk. :) Én anno nem tudtam ilyen dolgokat megbeszélni anyuval, de mára már vele is megváltozott a kapcsolatom, jelenleg nincs vele se tabu téma! :)

27L

2014. aug. 3. 10:50
 7/16 anonim ***** válasza:
Sosem voltam valami jó kapcsolatban vele, sok mindent nem beszélnék meg, de az ilyen témát pont igen.
2014. aug. 3. 14:28
 8/16 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. aug. 5. 19:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Én is mindent megbeszéltem vele.El is kísért a nőgyógyászhoz ha megkértem.Persze nem jött be :P kint megvárt.
2014. aug. 5. 20:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Elég rossz kapcsolatom van anyukámmal, de még is mindent elmondok neki. 32hetes terhes vagyok. Mióta kiderült, hogy terhes vagyok jobb viszonyunk van de nem sokkal.

Annak ellenére mindent megbeszélünk, segítünk egymásnak. Még ha durci-murcizik is mindig ott vagyok és segítek még ha csapkod körülöttem akkor is. Néha úgy érzem, hogy utálom mert sokszor nagyon ellenséges...DE mégis csak az anyám.

2014. aug. 5. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!