Kamaszok! Nektek van felnőtt akivel sokmindent megbeszéltek (nem családtag)?
Aki nem családtagom, olyan nincs. Csak mivel az unokatesóim mind 30-an felüliek, velük sok mindent megtudok beszélni.
Egyébként meg a baráti köreimben szinte én vagyok a legfiatalabb, mindenki idősebb tőlem max egy évvel, és velük nyilván többet is megbeszélek.:)
16/L
Van sok barátnőm, akik húszon felüliek, ha ez számít :D
16/L
Vannak felnőtt úgymond barátaim, akikkel szoktam beszélgetni és meg is bízok bennük. Még bátrabban is mondom el nekik a dolgokat, mint a családomnk, vagy vannak témák, ami nálunk tabu, arról is szoktam beszélni velük.
Bár általában nem komoly témákról társalgunk.
Ha valaki azt szeretne, hogy ne csaladtag legyen, akkor a legjobb megoldas a pszihologus!:) O mindent megert!:)
De szerintem a legjobb, ha egy csaladtagot valasztasz erre a celre, mert a legjobban a csaladodban bizhatsz meg, es legalabb nem egy ezer idegen avatkozik bele a magan eletedbe.
Udv!:)
Van. Ő szinte a második apukám, sokkal többet tud rólam, int az igazi szüleim... Egy katona, akit 2 éve egy táborban ismertem meg. 33 éves férfi.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!