Ti mit gondoltok egy ilyen kamaszról szülők/kamaszok?
tipikus olyan kamasz, aki divatból züllik el. a zenével és a tetkóval nincs baj, de a fültágító undorító, és nevetséges az aki mindig sötét ruhákat hord, legyen már egy kis egyéniséged és öltözz normálisan. (nem azt mondom hogy legyél páwa, csak ne öltözz úgy mint egy emós).
persze nem bírálni akarlak mert lehet hogy jó arc vagy a valóságban, de erről ez a véleményem.
Mindenesetre hálás vagyok neked, hogy megnéztem a zenét amit linkeltél, ugyanis az első link az amit én legalább egy éve keresek!!
Nem vagyok kamasz, csak egy tinilány és te csak egy tipikus kamasz vagy. A tetoválással kapcsolatban nehogy bele vágj hirtelen, mert örökre megmarad!
Semmi baj a stílusoddal, legalább van :)
Bírom az ilyen fiúkat mint te!
Hát ezt így még nem lehet megmondani, pontosabban ítélkezni, ennyi információ alapján. Mert a zenék nekem egyáltalán nem tetszenek, de attól még lehet, hogy nem vagy rossz ember.
Szóval, hogy többet tudjunk mondani: Milyen tanuló vagy? Milyen tárgyakat szeretsz? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel? Jó lenne, ha ezekre a kérdésekre is válaszolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!