Mit gondoltok erről? Meddig terjed a szülők joga, hogy tudjanak bármit a gyermekükről?
Szerintem erről nem kell feltétlen tudnotok! A rokon valószínűleg azért nem akarja,hogy tudjatok róla,mert azt szeretné,hogy a kicsi csak felnőttkorában kapja meg a pénzt!
Akkor eshetne rosszul,ha a baba kárára akarnának bármit is tenni.
Gondold végig! Valakinek van pénze,és végrendelkezik egy másik ember javára,de erről nem tud senki! Halálakor megsértődik-e az illető,ha megtudja,hogy örökölt?
Nem kell mindenből jogsértést és ügyet csinálni.
Akkor a rokon beszéljen veled és kérjen meg rá, hogy tedd be te neki a Stert számlára.
Nálunk apa nagybácsija add évente az ikreknek 20 ezret, hogy tegyük be.
Óóó, örülj neki hogy van ilyen rokonöd!
Ezen ne problémázz szerintem, más hálás lenne, nem oedig kiakadna azon hogy valamit jap a gyereke!
Jól fog jönni a gyereknek 18 èvesen az a pènz ha kigyot szeretne, vagy továbbtanulni, és nemtudni ti hogy fogzik akkor állni, anyagilag megtehetitek- e majd ezt!
Istenem, bár ez lenne a legnagyobb problémám.
Ez pont nem az ami sértő ha nem tudsz róla. Az lenne sértő, ha te pl ellenzed a bébikompot és meglepnének vele.
De ebből csak előnye származhat neki.
Amúgy meg nem tudja titokban tartani, mert havonta kapsz egyenleget.
Nyugi, ez csak a terhességi hormonoktól van, majd megnyugodsz!
abban igazad van,h bármi amit öt érintö arról tudj,de ez jelen esetben nem avatkozik a nevelésébe igy nem látom kárát annak,h egy ilyen meglepivel lepjenek meg!addj hálát,h ennyire jövöbe látod az a rokonod és örülj neki!amin mondjuk kiakadhatnál az olyasmi lehet,mint amikor közölte velem anyosom,h nem kell foglalkoznunk az ovifelvételel,mert elintézte!kedves,de mi erröl mit se tudtunk apával,h a hátunk mögött ő mit szevezkedik és nem is biztos,h oda akarom beiratni a gyereket,meg egyébként is!ezt majd mi szülök eldöntjük és ha kérek segitséget akkor szervezkedjen,nem?
na ilyenen megértettem volna ha kiakadsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!