Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Nektek van felnőtt...

Kamaszok! Nektek van felnőtt akivel sokmindent megbeszéltek (nem családtag)?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

van két nagyon jó barátom 20-26 évesek

:)

2013. júl. 25. 17:45
 12/16 anonim válasza:
Van, aki anyám korosztálya, mégis sok mindent meg tudunk beszélni (velem egykorú gyerekei vannak, és gyakorlatilag születésem óta ismer, talán nem véletlen :)
2013. júl. 25. 23:44
 13/16 Béla7 válasza:
Van :)
2013. júl. 26. 15:17
 14/16 anonim válasza:
Van.:) 19 éves vagyok és az egyik nagyon jó barátnőm 38 éves és tényleg bármit megtudok vele beszélni.
2013. júl. 27. 22:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Volt. Illetve van is, csak nagyon régóta nem tudok vele beszélni sajnos. Bár, igazából családtagnak számít, tesóm keresztanyukája. Anyukám legjobb barátnője, de soha semmit nem mond(ott) el neki, amit én mondtam, sőt, még segített is néha, hogy rábeszélte anyut arra, hogy engedjen el valahova, stb. 42 éves egyébként, de fiatalos, egyáltalán nem konzervatív, és tényleg mindent meg tudok vele beszélni. (szerelemtől kezdve az életcéljaimon át tényleg bármit) 16L
2013. júl. 30. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:
föcitanár :D
2013. aug. 7. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.