Váratlan gyermeket megtartanátok?
Őszintén, ezen még nem gondolkoztam el. Eléggé felelősségteljesnek érzem magamat, nem is jutott még soha az eszembe, hogy esetleg én is teherbeeshetek. Persze bármi megtörténhet...
Nagyon nehéz erre válaszolni... Én a legfőképpen a felé a megoldás felé hajlok, hogy megtartanám a gyereket, de örökbeadnám egy kedves, megbízható párnak. Képtelen lennék megölni, viszont ilyen korban felnevelni sem tudnám, hiszen így sincs időm semmire a tanulás mellett, ha még egy gyerekem is lenne...
16/L
A "váratlan" gyerekek 95%-át ki lehetne védeni.
Utálom, mikor vki azt mondja, hogy "hát becsúszott", közben meg csak szimplán csesztek védekezni.
Ha védekezés ellenére teherbe esnék, akkor most már valószínűleg megtartanám. 16 évesen meg valószínűleg nem tartottam volna meg. De nem akartam teherbe esni, és nem is estem, mert védekeztem rendesen...
1-es vagyok.
Azt elfelejtettem, hogy a harmadik babám is váratlan volt, ő spirál mellett fogant. A másodikat terveztük csak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!