Taníthatja-e a tanárnő (igazgatóhelyettes) a saját gyermekét az iskolában?
A törvény szerint nem!Járhatnak egy iskolába,de a tanár nem taníthatja azt az osztályt,ahol az ő gyermeke tanul!Egyrészt,hogy a gyerek ne viselkedhessen így,másrészt ez nem igazán lenne lojális a többiekkel szemben sem lenne fer!Otthon megírják együtt a dolgozatot,anya pedig még szép,hogy 5-öst ad a lányának,akármilyen is lett a dogája!Én már eleve ellenzem,hogy egy tanár fia6lánya vele egy suliba járjon,nálunk volt ok ilyen ált.-ban,és mindig azt hallottuk,hogy "az én anyukám tanár és kidobathatunk innen" stb.!Tehát nekik minden szabad volt!A hajadnál fogva rángathattak el a tanárok szeme előtt a mászókáról,mert hát az ő anyja egy tanár!Persze ha baj volt,akkor rögtön szaladtak anyuhoz,akik leteremtették aki rászólt a babukájukra!Elég sggfejek voltak!
Az én anyukám még csak nem is lehetett gondozónő abban a csoportban ahová a tesóm járt bölcsibe!!!!Tehát a törvény elviekben ezt megakadályozza,de mindig vannak ilyenek sajna!!!!
Szerintem ha a lányod tényleg rettegve jár iskolába, akkor irasd át máshova, ahol esetleg úgy gondolod, hogy egy jobb környezetbe kerülne. Ha tudsz akkor kérj infókat a más suliba járó gyerekek szüleitől.
Nálunk is volt általános suliba egy lány, aki a töri tanárunk lánya volt, de vele sosem kivételeztek. Ugyanúgy megkapta az egyest ha nem készült (törin is)... A lány kifejezetten azt mondta, hogy gyűlöli az apját mint tanárt, viszont apának nagyon szereti, és ez így nagyon rossz. Főleg hogy előtte szidja mindenki az apukáját.
Szerintem nem teljesen helyén való, hogy egy gyerek így viselkedjen, az meg pláne nem, hogy az igazgató helyettes azt felelje, hogy "na és a te gyereked sem különb"... szóval ha úgyérzed már nincs értelmes az igazgatóhoz vagy intézmény vezetőhöz fordulni, akkor fogd meg a gyereked kezét, és keressetek egy másik iskolát. Persze feltétlenül kérdezd meg a gyerekedet hogy ő mit szólna hozzá.
Én elkapnám a tanár lányát:), és előbb neki mondanám meg, hogy tegye magát takarékra....
Egyébként nem taníthatja a gyerekét!!!!!!!
Egy iskolában lehetnek, de a gyerekét nem taníthatja...
Szabad oda járatni.
Ha kellemetlen, megoldható osztályváltással, esetleg diplomatikus párbeszéddel. De tényleg.
A tanár taníthatja a saját gyerekét/rokonát. Miért ne taníthatná?
Anyám tanár: két évig tanított abban az osztályban, ahova jártam, olyan tárgyat, heti egy órásat, ahol azt az egy osztályt nem lehet és hülyeség külön tanárral taníttatni [például csak ezért nem vettek/vesznek fel valakit].
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!