Taníthatja-e a tanárnő (igazgatóhelyettes) a saját gyermekét az iskolában?
Figyelt kérdés
A lányom 12 éves,és egy osztályba jár vele az tanárnő lánya!Mivel az anyuka is ott van helyben,és órát is ad nekik elő(informatika),így a kislány fölényesen viselkedik társaival szemben,egyszóval mindenkivel szemtelen,még néha a tanárokkal is szemben,akik persze nem szolnak,mert az anya az igazgatóhelyettes!Szabad-e abba az iskolába járatni a gyereket, ahol az anyuka is tanít,és órát is ad elő a saját lányának?2009. okt. 21. 06:45
11/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen osztálytársam általánosban, h az anyja tanította nekik a németet(én a másik csoportban voltam), de nálunk nem volt ilyen baj, nem kivételezett a tanárnő a fiával, sőt, neki kellett a legjobban viselkednie, mert ha rossz volt, rossz jegyet kapott, vagy akármi, akkor a tanárok szünetben rögtön elmondták az anyjának. Egyszer pl az anyja felrongyolt szünetben az osztályterembe, és leordította a fia haját, mert állítólag szemtelenül beszélt egy másik tanárnővel. Szóval van, aki tud gyereket nevelni. Csak az a siralmas, ha egy tanár ennyire nem tud, vagy elfogult a saját gyerekével szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!